Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google απάντησε στα παράπονα για τις επιδόσεις του Stadia

*
Η Google δημοσίευσε επίσημη δήλωση ως απάντηση στα παράπονα που έχει δεχτεί για τις επιδόσεις του Stadia, αλλά και στις κατηγορίες πως αθέτησε τις υποσχέσεις της. Η εταιρεία είχε δηλώσει πως όλοι οι τίτλοι που θα υπάρχουν στο Stadia στο launch της υπηρεσίας θα τρέχουν σε ανάλυση 4K και 60FPS, κάτι που δεν συμβαίνει.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το Destiny 2, το οποίο τρέχει σε 1080p, ενώ όταν γίνει upscale βελτιώνεται η ποιότητα, δίχως να αγγίζει το 4K. Το Red Dead Redemption 2 κυμαίνεται μεταξύ 1080p και 1440p, κάτι που γίνεται upscale σε 4K στο Chromecast Ultra. Σύμφωνα λοιπόν με την Google, η εταιρεία δίνει την ελευθερία στους developers να θέσουν τα όρια στις επιδόσεις των τίτλων της, όμως δήλωσε πως αναμένει βελτίωση της ποιότητας σε όλους τους τίτλους.


Στη συνέχεια σχολίασε εκ νέου πως το Stadia κάνει stream σε 4K και στα 60FPS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*