Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google ετοιμάζει το Stadia Premiere Edition

*
Όπως αποκάλυψε η Google, το διαθέσιμο απόθεμα του Stadia Founders Edition εξαντλείται και θα αντικατασταθεί από μια διαφορετική έκδοση. Σε περίπτωση που ως τώρα δεν είχατε ακούσει κάτι σχετικά με αυτό, το Google Stadia Founders Edition είναι ένα limited edition bundle που εξασφαλίζει πρόσβαση στην υπηρεσία Stadia από το Νοέμβριο που αυτή θα λανσαριστεί. Το πακέτο έχει τιμή €129 και περιλαμβάνει ένα Chromecast Ultra, ένα Night Blue controller, μια συνδρομή τριών μηνών για το Stadia Pro και πάσο πρόσβασης τριών μηνών για έναν φίλο σας.



Σύμφωνα με δηλώσεις του director of games της Google Jack Buser, το απόθεμα του Founders Edition έχει σχεδόν εξαντληθεί στην Ευρώπη. Όταν πουληθούν τα πάντα η Google θα αρχίσει να προσφέρει το Stadia Premiere Edition που επίσης θα προσφέρει πρόσβαση ανήμερα με το λανσάρισμα της υπηρεσίας. Το νέο πακέτο θα κοστίζει επίσης €129. Όσον αφορά το περιεχόμενο αυτό που αλλάζει είναι η ύπαρξη του Clearly White controller αντί του Night Blue.

Σας θυμίζουμε οτι το Google Stadia Pro θα προσφέρει streaming se 4K 60fps, με ήχο 5.1 και μια συλλογή δωρεάν παιχνιδιών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*