Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google πλήρωσε τη Ubisoft $20 εκ. για ports στο Stadia

*
Νέες αναφορές από μέσα του εξωτερικού αποκαλύπτουν ότι η Google πλήρωσε 20 εκατομμύρια δολάρια τη Ubisoft για ports στο Stadia. Σύμφωνα με αυτές τις αναφορές η Google διέθεσε σημαντικά ποσά για third-party υλικό, όπως “δεκάδες εκατομμύρια” στην Take-Two για το Red Dead Redemption 2 και τη σειρά NBA 2K.

Το Bloomberg φέρεται να μίλησε με ανώνυμες πηγές με πληροφορίες σχετικά με τις συμφωνίες της εταιρείας με third-parties, οι οποίοι θα έφερναν τα μεγαλύτερα παιχνίδια τους στο Stadia. Ο συντάκτης του άρθρου, Jason Schreier, σημείωσε πως πολλές από τις συμφωνίες της Google αφορούσαν στην πληρωμή δεκάδων εκατομμυρίων για κάθε ένα από τα ports που έφτασαν στην πλατφόρμα της.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από τα νέα ότι η Google έκλεισε τα game studios του Stadia, την πηγή δηλαδή αποκλειστικού για την πλατφόρμα υλικού, το οποίο αναδείκνυε τις δυνατότητές του και ταυτόχρονα έδινε την υπόσχεση για περισσότερα χαρακτηριστικά στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*