Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Harmonix ανακοίνωσε το νέο της μουσικό game με τίτλο Fuser (trailer + videos)

*
H Harmonix ανακοίνωσε το νέο της μουσικό game που θα κυκλοφορήσει με τη βοήθεια της NCSoft και τον τίτλο Fuser. Πρόκειται για ένα DJ Music Game για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, όπου ο παίκτης θα δημιουργεί ένα μουσικό αποτέλεσμα για να διασκεδάσει τον ίδιο και τους φίλους του. Στόχος είναι να γίνει ο κορυφαίος dj σε φεστιβάλ. Θα μπορείτε να μιξάρετε εφέ και κομμάτια διάσημων καλλιτεχνών όπως Billie Eilish, The Chainsmokers, Imagine Dragons, Lil Nas X, Lizzo, Migos, Post Malone και αρκετών ακόμη. Το Fuser θα προσφέρει campaign play, freestyle play, multiplayer και social sharing, με πάνω από 100 μουσικά κομμάτια. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το game, μέσα από τον παρακάτω player και τα παρακάτω videos.













 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*