Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Hasbro επαναφέρει τα Tiger Electronics

*
Πριν μερικά χρόνια, η Hasbro έδωσε εκ νέου ζωή στα Tamagotchi virtual pets. Οι νέες εκδόσεις των παιχνιδιών ήταν μικρότερες σε μέγεθος σε σχέση με τα αρχικά καί είχαν λιγότερες λειτουργίες. Οι πωλήσεις τους όμως πήγαν πολύ καλά, τόσο που στη συνέχεια η Hasbro λανσάρισε πλήρους μεγέθους επανεκδόσεις των Tamagotchi πρώτης και δεύτερης γενιάς.

Τώρα η Hasbro συνεχίζει να επενδύει σε παιχνίδια παλαιότερων εποχών, επαναφέροντας στο προσκήνιο τα Tiger Electronics LCD handhelds. Τα παιχνίδια αυτά έχουν σαφείς επιρροές από τα Game & Watch της Nintendo και κάθε συσκευή τρέχει ένα και μόνο παιχνίδι. Η επιτυχία τους οφείλεται κατά ένα μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι φιλοξένησαν δημοφιλή franchises όπως υα Mega Man και Ninja Gaiden, αλλά και δημοφιλείς ταινίες και σειρές όπως 101 Dalmations και Beavis and Butthead.


Το προσεχές φθινόπωρο η Hasbro θα κυκλοφορήσει τέσσερα παιχνίδια, The Little Mermaid, Sonic the Hedgehog 3, Transformers: Generation 2 και X-Men Project X. Ακολουθώντας τους προκατόχους τους, για να παίξετε θα χρειαστείτε 2 μπαταρίες ΑΑ, που δεν θα συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.

Κάθε παιχνίδι θα κοστίζει $14,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*