Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Hello Games του No Man’s Sky κυκλοφόρησε updates για τα Joe Danger και Joe Danger Infinity

*
Η Hello Games, το studio πίσω από το No Man’s Sky, κυκλοφόρησε updates για τα Joe Danger του 2010 και Joe Danger Infinity του 2014. Η σειρά έχει ως πρωταγωνιστή τον Joe, έναν κωμικό και ιδιαίτερα θαρραλέο οδηγό μοτοσυκλέτας που περνά από διάφορα levels σε περιορισμένο χρόνο κάνοντας εναέρια κόλπα, ξεπερνώντας εμπόδια και διατηρώντας πολύ υψηλές ταχύτητες. Το update 1.3 των τίτλων είναι διαθέσιμο δωρεάν και τους μετατρέπει σε remastered εκδόσεις με καλύτερα γραφικά και βελτιωμένο frame rate, κάτι για το οποίο σύμφωνα με τον Sean Murray (συν-ιδρυτής της Hello Games) η εταιρεία δούλευε τα τελευταία δύο χρόνια.

Το Joe Danger κυκλοφορεί για PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360, PC, iOS και Android, ενώ το Joe Danger Infinity για iOS.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*