Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Jade Raymond ανακοίνωσε τη Haven Entertainment Studios και νέο IP για το PlayStation

*
Η Jade Raymond αφήνει πίσω της, την μαύρη σελίδα του Google Stadia για να ανακοινώσει την έναρξη του νέου της indie studio με την ονομασία Haven Entertainment Studios.

Η Raymond μέσα από μια προσωπική αναφορά στην καριέρα της και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τόσο στο παρελθόν, όσο και στο παρόν δηλώνει ενθουσιασμένη για την νέα σελίδα που ανοίγει στην ζωή της. Έτσι λοιπόν μαζί με την Raymond και με μια ομάδα από φίλους και συνεργάτες ξεκινά η Haven Studios με ένα νέο IP για το PlayStation όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η Jade Raymond εργαζόταν από τον Μάρτιο του 2019 με την Google με σκοπό την δημιουργία αποκλειστικού υλικού για την υπηρεσία Google Stadia. Έπειτα ωστόσο από την απογοητευτική πορεία της υπηρεσίας, η Raymond σταμάτησε την συνεργασία της με την Google τον Φεβρουάριο του 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*