Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η King του Candy Crash διερευνήθηκε από το PayPal για την ιστοσελίδα Royal Games

Το Royal Games, ένα online portal που ανήκει στην King του Candy Crash, βρέθηκε υπό γενική εξέταση από το PayPal. Το γεγονός αυτό πάγωσε για 5 μήνες τη διαδικασία ανάληψης υπολοίπου για τους παίκτες, οι οποίοι συμμετέχουν σε επί πληρωμή τουρνουά τίτλων της εταιρείας όπως Candy Crush, Bubble Witch, Farm King και Pepper Panic , τα οποία επιβραβεύουν τους νικητές με χρηματικά έπαθλα. Όταν το PayPal ολοκλήρωσε τις έρευνές του, αρνήθηκε να σχολιάσει το σκοπό πίσω από αυτές λόγω της εμπιστευτικότητας των πελατών του. Την ίδια ώρα διαβεβαίωσε πως κάθε το κίνηση αποσκοπεί στην ασφάλεια τόσο των πωλητών, όσο και των αγοραστών.

Κατά τη διάρκεια των 5 μηνών που έπαψε η δυνατότητα ανάληψης χρημάτων από την ιστοσελίδα υπήρξαν αναρίθμητοι παίκτες που διαμαρτυρήθηκαν. Ένας μόνο από τους λόγους ήταν το γεγονός ότι αν ήθελε κάποιος να προσθέσει χρήματα στο λογαριασμό του στο Royal Games εξακολουθούσε να το κάνει, πράγμα ανούσιο από τη στιγμή που δεν μπορούσε να πάρει πίσω χρήματα από αυτόν. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό απενεργοποιήθηκε μόνο όταν το Eurogamer αποφάσισε να επέμβει και να ελέγξει την εγκυρότητα του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*