Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Kojima Productions προχωράει σε μεγάλο αριθμό προσλήψεων

*
Η Kojima Productions φαίνεται πως θέλει να προσλάβει μεγάλο αριθμό υπαλλήλων για τα επόμενα projects της και έτσι «τρέχει» μια σειρά από πολλές αγγελίες για να εμπλουτίσει το προσωπικό της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει αναρτήσει στο site της πάνω από 30 θέσεις που θέλει να καλύψει και περιλαμβάνουν διάφορα πόστα, όπως αυτό του character artis, του writer, του level designer και του project manager. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, αφού όλες οι αγγελίες αναφέρουν πως θα αφορούν “high-end projects” χωρίς να τονίζουν κάτι άλλο. Μένει να δούμε τι ακριβώς μας περιμένει από τον Hideo Kojima και την ομάδα του τους επόμενους -αρκετούς- μήνες. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο site και τις αγγελίες εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*