Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Konami ανακοίνωσε τις κονσόλες που θα κυκλοφορήσει το Yu-Gi-Oh! Master Duel (trailer)

Η Konami, ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του Yu-Gi-Oh! Master Duel, γνωστοποίησε τις κονσόλες στις οποίες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος. Το νέο παιχνίδι της εταιρίας θα γίνει διαθέσιμος σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC μέσω Steam, iOS, και Android, χωρίς ωστόσο να γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Στην ανακοίνωση, ο Kenichi Kataoka, senior producer της Konami τόνισε πως το Yu-Gi-Oh! Master Duel, υποστηρίζει ανάλυση 4K, ώστε να μπορούν οι παίκτες να το απολαύσουν σε μεγάλες τηλεοράσεις. Επίσης συμβούλεψε τους νέους παίκτες, που μαθαίνουν τους κανόνες, να παίξουν το νέο tutorial στο free to play Yu-Gi-Oh! Duel Links, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για το Master Duel.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*