Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Konami διαψεύδει τις τελευταίες φήμες για τα νέα Silent Hill games

*
Παρόλο που το τελευταίο Silent Hill κυκλοφόρησε πίσω στο 2012 και το Silent Hills της Kojima Productions ακυρώθηκε πριν από έξι χρόνια, η ζήτηση για την επιστροφή της σειράς κάθε άλλο παρά μειώνεται. Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχουμε είναι ένα συνονθύλευμα από αβέβαιες φήμες, οι οποίες το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανάβουν μερικές αδύναμες φλόγες στις ελπίδες των fans. Η τελευταία από αυτές ήθελε την κυκλοφορία ενός Silent Hill Reboot, αλλά και την επανέναρξη της ανάπτυξης του Silent Hills.

Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο δημοσίων σχέσεων Βορείου Αμερικής της Konami, οι φήμες αυτές δεν είναι αληθείς. Ο ίδιος είπε: «Δεν κλείνουμε τελείως τις πόρτες στο franchise, απλά δεν πρόκειται να επιστρέψει με τον τρόπο που φημολογείται». Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος απάντησε με μεγάλη αμεσότητα στην πρώτη αυτή ερώτηση, ενώ αγνόησε τις επόμενες, οι οποίες έγιναν πιο συγκεκριμένες, αφού ρωτούσαν αν είναι ψευδείς και οι δύο πτυχές της φήμης. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να δούμε όντως κάποια ανανέωση του franchise στα προσεχή έτη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*