Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Krafton του PUBG ανακοίνωσε την εξαγορά της Uknown Worlds του Subnautica

*
Η Krafton, Inc., η εταιρεία πίσω από το battle royale game PUBG, ανακοίνωσε την εξαγορά της Unknown Worlds, developer του Subnautica. Έτσι η Unknown Worlds γίνεται το έκτο studio της Krafton μετά τις PUBG Studios, Striking Distance Studios, Bluehole Studio, RisingWings και Dreamotion. Λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό που διέθεσε για να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη αγορά δεν έγιναν γνωστές.

Η Unknown Worlds ξεκίνησε δημιουργώντας ένα mod για το Half-Life, το Natural Selection, το οποίο απέκτησε και sequel. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το adventure game Subnautica και αμέσως μετά το sequel Subnautica: Below Zero. Σύμφωνα με την Krafton, η Unknown Worlds θα συνεχίσει να δρα ως ανεξάρτητο studio ανάπτυξης παιχνιδιών διατηρώντας όλους της τους εργαζόμενους. Τα updates για τα Subnautica και Subnautica: Below Zero θα συνεχίσουν, ενώ η ομάδα ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που θα κάνει την εμφάνισή του σε early access μέσα στο 2022.

Τα Subnautica και Subnautica: Below Zero κυκλοφορούν για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*