Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LG χορηγός του πρώτου πρωταθλήματος LoL μεγάλης διάρκειας

Η LG Electronics και η δημοφιλής αλυσίδα internet place στην Ελλάδα, η inSpot, διοργανώνουν το πρώτο πρωτάθλημα League of Legends μεγάλης διάρκειας. Το πρωτάθλημα απευθύνεται σε παίκτες κάθε επιπέδου, ενώ οι δύο εταιρείες φέρνουν στην πρώτη σεζόν του LoL Championship μεγάλα δώρα και ένα τελικό event σε χώρο έκπληξη! Το πρωτάθλημα είναι βασισμένο στο inSpot LoL Ladder, το μεγαλύτερο ατομικό League of Legends ladder στη χώρα, με πάνω από 3.500 παίκτες. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να κάνουν εγγραφή με την Ranked Team τους και να φτάσουν στην κορυφή του καταστήματος τους. Αυτό θα γίνει μέσα από 2 προκριματικές φάσεις και στη συνέχεια το LG LoL Championship θα πάρει την τελική του μορφή για την πρώτη season. Η πρώτη προκριματική φάση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και η δεύτερη προκριματική φάση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου.



Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 28 Νοεμβρίου και θα κορυφωθεί με το τελικό event μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, με τις δύο ομάδες finalist να αναμετρώνται σε έναν ιδιαίτερο χώρο, για τον οποίο λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα. Ο τελικός, επίσης, θα πλαισιωθεί και από άλλα eSports events, με γνωστούς στο eSports κοινό καλεσμένους από το εξωτερικό και με πολλά δώρα. Οι νικητές θα λάβουν μεταξύ άλλων ως δώρο και τα Monitors Ultra-Wide 21:9 της LG.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*