Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lamborghini Huracan STO είναι η νέα προσθήκη στο Rocket League (trailer)

Η Psyonix και η Lamborghini ανακοίνωσαν πως η Lamborghini Huracan STO θα είναι διαθέσιμη στο Rocket League από τις 21 έως και τις 27 Απριλίου 2021. Μπορείτε να επισκεφτείτε το item shop του παιχνιδιού και να αποκτήσετε το συγκεκριμένο bundle με 2000 credits. Το πακέτο περιλαμβάνει το αυτοκίνητο Huracán STO, δύο σετ Huracán STO Wheels, ένα Huracán STO Decal, ένα Huracán STO Player Banner και ένα Huracán STO Antenna. Μάλιστα το banner είναι διαθέσιμο για όλους τους παίκτες, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν το ολόκληρο το πακέτο.

Η τρίτη σεζόν του Rocket League είναι ήδη διαθέσιμη από τις 7 Απριλίου και διαθέτει περιεχόμενο από τις διοργανώσεις F1 και NASCAR. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω του Epic Games Store.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*