Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Larian Studios ανοίγει νέο στούντιο στη Βαρκελώνη

*
Η Larian Studios, η ομάδα πίσω από το Baldur’s Gate 3, επεκτείνεται και ανακοίνωσε τα νέα της γραφεία στη Βαρκελώνη. Η ομάδα θα σχηματιστεί από πρώην στελέχη της BlitWorks, μιας ομάδας που εξαγόρασε η Larian. Η BlitWorks έχει εργαστεί στο κομμάτι των console και mobile ports για indie games, καθώς και στην έκδοση του Divinity: Original Sin 2 για το Nintendo Switch. Η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί και ως publisher, αλλά οι προγραμματιστές της θα εστιάσουν στα projects του νέου ιδιοκτήτη. Το νέο studio είναι το έβδομο της Larian και προστίθεται σε αυτά που υπάρχουν ήδη σε Δουβλίνο, Γάνδη, Αγία Πετροπούπολη, Κεμπέμ, Κουάλα Λουμπούρ και Γκίλφορντ. Η early access έκδοση του Baldur’s Gate 3, που είναι το επόμενο μεγάλο project της εταιρείας, είναι διαθέσιμη από πέρσι τον Οκτώβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*