Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Level-5 teasάρει franchise καλύτερο του Yokai Watch

Το Yokai Watch της Level-5 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο στην Ιαπωνία για το Nintendo 3DS έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα mixed media franchises στη χώρα της Άπω Ανατολής. Όμως η Level-5 δεν φαίνεται να αναπαύεται στις δάφνες της επιτυχίας της και σύμφωνα με τον επικεφαλής του στούντιο Akihiro Hino, η εταιρεία έχει στα σκαριά κάτι καινούριο το οποίο θα σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία. «Χρειάζεται χρόνος για τη δημιουργία πραγμάτων όπως το Yokai Watch, παρόλα αυτά περίπου την ίδια εποχή το 2015 θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε κάτι νέο το οποίο πιστεύουμε ότι θα σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία. Σκοπός μου είναι να μεταφέρω τα όσα λάτρεψα ως παιδί στη σύγχρονη πραγματικότητα», δήλωσε ο Hino.



Όπως συμβαίνει με το Yokai Watch, το νέο franchise δεν θα αποτελείται μόνο από παιχνίδια αλλά θα συμπληρώνεται από anime και manga. Τέλος, όπως επιβεβαίωσε ο Hinο, η πρώτη anime ταινία με τίτλο "Yokai Watch the Movie: Tanjou no Himitsu da Nyan!" πρόκειται να κυκλοφορήσει και στη Δύση και για χάρη της συγκεκριμένης κυκλοφορίας τα ονόματα κάποιων πρωταγωνιστών αναμένεται να τροποποιηθούν. Ασφαλώς δημοφιλή ονόματα όπως τα Whisper και Jibanyan θα παραμείνουν ως έχουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ καλά. Απλά εγώ έχω περισσότερη περιέργεια να δω τι περισσότερο μπορούν να κάνουν στη gaming βιομηχανία.

*