Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Level-5 teasάρει νέο PS4 τίτλο

Ο πρόεδρος της Level-5 Akihiro Hino επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου livestream της Sony Computer Entertainment για το ιαπωνικό line-up του PlayStation Plus ότι το δημοφιλές στούντιο εργάζεται πάνω σε ένα νέο project για το PlayStation 4, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, επιβεβαίωσε πως στην επερχόμενη Ε3 2015 θα γίνουμε σοφότεροι. Τέλος, το υψηλόβαθμο στέλεχος σημείωσε πως η ομάδα θέλει να δημιουργήσει κάτι μεγαλύτερο από το White Knight Chronicles.



Υπομονή λοιπόν μέχρι το καλοκαίρι, όπου για ακόμη μια χρονιά το L.A Conventional Centre θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα gaming event και φυσικά, το Enternity θα είναι εκεί!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*