Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Game Pass για το PC με games πάνω από 75 εταιρείες

*
Η Microsoft μπαίνει για τα καλά στο χώρο του PC gaming, αφού φέρνει την εξαιρετική υπηρεσία Xbox Game Pass και στο PC. Με μια λιτή ανακοίνωση, η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε πως φέρνει τη συνδρομητική υπηρεσία στα PC με Windows με πάνω από 100 υψηλής ποιότητας games από 75 διαφορετικές εταιρείες (publishers και developers).

Για περισσότερες πληροφορίες, ο κολοσσός του Redmond παραπέμπει στο E3 2019 Xbox Briefing, κάτι που σημαίνει πως την άλλη Κυριακή θα γίνουμε σοφότεροι και σε αυτό το επίπεδο.


Μέχρι τότε, κρατάμε την εικόνα που συνόδευσε την ανακοίνωση και στην οποία αναφέρονται εταιρείες όπως οι Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital, Paradox Interactive, SEGA και (απόλυτα λογικά) Xbox Game Studios. Ειδικά για τα παιχνίδια των Xbox Game Studios, η Microsoft δεσμεύτηκε για διάθεση την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, ακολουθώντας το πετυχημένο μοντέλο του Xbox.



Τα μέλη του Xbox Game Pass θα έχουν έξτρα εκπτώσεις που θα φτάνουν έως και το 20% στο Microsoft Store σε παιχνίδια που είναι ήδη στη λίστα και έως 10% σε DLCs και add-ons.

Τέλος, σε ότι αφορά τα PC games των studios της Microsoft, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα προστεθούν στο Steam και το Microsoft Store τίτλοι όπως τα Age of Empires I, II & III: Definitive Editions και Gears 5, ενώ τόνισε πως θα υπάρχει υποστήριξη και για Win32 Games στα Windows 10. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*