Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft απενεργοποιεί τα πειρατικά games στα Windows 10

Η Microsoft μπορεί να απενεργοποιήσει τα πειρατικά παιχνίδια ή/και μη εγκεκριμένα περιφερειακά (controllers κ.λπ), σύμφωνα με το πρόσφατο ενημερωμένο Services Agreement της εταιρείας για την χρήση των Windows 10. Η αλλαγή στους όρους χρήσης τέθηκε σε ισχύ την 1η Αυγούστου και το σχετικό σημείο (7b) που αναφέρει τα παραπάνω μπορείτε να βρείτε εδώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι σαφές σε ποια ακριβώς περιφερειακά αναφέρεται η εταιρεία, αλλά είναι σίγουρο ότι με το “counterfeit games” εννοείται κάθε first-party game της Microsoft.



Επιπλέον, η σύμβαση παροχής υπηρεσιών δεν «καλύπτει» third party games (που βρίσκονται για παράδειγμα στο Steam) ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό τρίτων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Νομιζω πως δε γινεται να ισχυσει σε μαζικη κλιμακα οσον αφορα τα παιχνίδια. Τωρα για τα "μη εγκεκριμένα" περιφερειακα, θα μαθουμε την αληθεια στο συντομο μελλον.

      Νομιζω παντως πως και για τις 2 περιπτώσεις δε θα αργησουν να βγουν τα αντιστοιχα "patches" της κοινοτητας που θα προσπερνουν τον οποιοδήποτε ελγχο.

    • RODIFIRE
    • είναι γενικός για κάθε πρόγραμμα?
      περιμένω να μάθω αν όντως γίνεται κάτι τέτοιο τι θα κάνει? θα σβήνει τα παιχνίδια? η θα το τραβάει περισσότερο?

      κάτι άσχετο
      έμενα τα περισσότερα παιχνίδια δεν μου παίζουν από το store τους στα Windows 10 και δεν ξέρω αν φταίνε τα παιχνίδια η αν δεν έχω κάνει σωστά (η όλα) όσα χρειάζονται (όπως dirext 10 )και έτσι γιατί έκανα τα drivers της παλιάς μου κάρτας γραφικών...
      και τα βίντεο τα φορτώνει μονο360

    • manosnike
    • @RODIFIRE

      Όχι...
      Covered Services:
      Xbox and Windows Games published by Microsoft
      Xbox Live
      και άλλα πολλά (μόνο της Microsoft).

      Δες τα εδώ:
      https://www.microsoft.com/en-gb/servicesagreement/#serviceslist

*