Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft εμπλουτίζει τον κατάλογο τίτλων της υπηρεσίας Project xCloud

*
Κατά τη διάρκεια του X019 event στο Λονδίνο, η Microsoft αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την υπηρεσία streaming Project xCloud. Το λανσάρισμα του xCloud θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020 και θα υποστηρίζει Windows 10 PCs αλλά και άλλες συσκευές. Επιπλέον, εκτός από το χειριστήριο του Xbox One θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα Bluetooth controllers, όπως το DualShock 4.

Πλέον έχει κλείσει ένας μήνας από τότε που ξεκίνησε το xCloud's preview programme σε Κορέα, Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσα στο 2020 αναμένεται σε Καναδά, Ινδία, Ιαπωνία και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης. Όσοι ασχολούνται ήδη με την υπηρεσία θα χαρούν διαβάζοντας οτι ο κατάλογός της θα εμπλουτιστεί με περισσότερα από 50 παιχνίδια όπως τα Brothers: A Tale of Two Sons and Yoku's Island Express, Devil May Cry 5, Hitman, Shadow of the Tomb Raider και Borderlands: The Handsome Collection.


Επίσης η Microsoft ετοιμάζεται να προσθέσει ένα μεγάλο μέρος από τη βιβλιοθήκη των first-party τίτλων της, όπως τα Crackdown 3, Forza Horizon 4 and Gears of War: Ultimate Edition. Halo Wars 2, Hellblade: Senua's Sacrifice, Killer Instinct, Ori and the Blind Forest και Recore.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*