Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft επιτρέπει πλέον το streaming PC games σε Xbox One και με υποστήριξη controller

*
Πλέον η Microsoft επιτρέπει το streaming παιχνιδιών απο PC σε Xbox One και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριό σας για να παίξετε. Για να το κάνετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Wireless Display app της Microsoft που χρησιμοποιεί το Miracast για τη δημιουργία σύνδεσης ανάμεσα στο PC και το Xbox One. Πατώντας το συνδυασμό πλήκτρων winkey + P, το περιεχόμενο μεταφέρεται από το PC  στην κονσόλα. Επιπλέον, υπάρχουν διαφορετικά latency modes για gaming και παρακολούθηση videos και δεν επιτρέπεται το streaming περιεχομένου από το Netflix και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Για την ώρα το app δεν υποστηρίζει τη χρήση keyboard και mouse, οπότε θα πρέπει να περιοριστείτε στο controller του Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*