Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft εποπτεύει από στενά την κίνηση στο Xbox Live εν μέσω "πρωτοφανούς ζήτησης"

*
Μέσα από ένα μήνυμα του στην κοινότητα του Xbox, ο γνωστός σε όλους Phil Spencer καθησύχασε τους οπαδούς της κονσόλας λέγοντας πως η εταιρία δουλεύει σκληρά ώστε οι υπηρεσίες online gaming να μείνουν σταθερές εν μέσω "πρωτοφανούς ζήτησης".

Πολλοί άνθρωποι έχουν γυρίσει στα βιντεοπαιχνίδια σαν μέθοδο διασκέδασης και διαφυγής κατά την διάρκεια της κρίσης που επικρατεί λόγω του κορονοϊού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να "φουσκώσει" το online gaming και οι εκπτώσεις παιχνιδιών. Αρκετές ήταν οι εταιρίες που έχουν πάρει κάποια μέτρα ώστε να μειωθεί η μεγάλη κυκλοφορία δεδομένων στο ίντερνετ, ωστόσο ο Spencer μας αναφέρει πως η ομάδα του επιβλέπει την κατάσταση και προσπαθεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους καταναλωτές.


Για να βοηθήσει αυτούς που έχουν παιδιά στο σπίτι, η Microsoft κυκλοφόρησε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. Αρχικά σχεδιασμένο για το Minecraft: Education Edition, η οποία είναι μια έκδοση παιχνιδιού για τα σχολεία, το περιεχόμενο προσφέρει μια σειρά από εκπαιδευτικούς κόσμους. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, να δείτε το εσωτερικό ενός ανθρώπινου ματιού, να μάθετε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ελληνική ιστορία, την θαλάσσια βιολογία και πολλά άλλα. Κάθε κόσμος έχει δικά του μαθήματα, παζλ και δοκιμασίες χτισίματος.

Για να πάρετε το δωρεάν υλικό, περάστα από το Minecraft Store σε οποιαδήποτε έκδοση Bedrock (δηλαδή στα Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows, plus VR, Android και iOS). Το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*