Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft θέλει να φέρει το xCloud σε PC και κονσόλες

*
Η υπηρεσία xCloud της Microsoft είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμη μόνο για smartphones, κάτι που σημαίνει πως οι συνδρομητές του Xbox Game Pass σε PC και στο Xbox One δεν μπορούν να κάνουν stream παιχνίδια στις συσκευές τους, όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει. Μιλώντας σχετικά ο Phil Spencer απάντησε σε σχετική ερώτηση στο Twitter επιβεβαιώνοντας πως το cloud streaming σε PC και κονσόλες είναι μέσα στα σχέδια της εταιρείας. Συγκεκριμένα δήλωσε πως αυτή η δυνατότητα είναι μέσα στη μεγάλη λίστα με τα πράγματα που θέλει να πετύχει η ομάδα του xCloud, όμως δεν πρόκειται για τη μεγαλύτερη προτεραιότητά της.

Άλλες πλατφόρμες όπως το Google Stadia προσφέρουν ήδη streaming τίτλων σε PC, όμως ο χρήστης θα πρέπει πρώτα να έχει αγοράσει τα παιχνίδια που θέλει να παίξει. Ο ερχομός του xCloud σε PC θα σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν όποιον τίτλο θέλουν από την πλούσια συλλογή του Game Pass πληρώνοντας μόνο τη συνδρομή της υπηρεσίας του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*