Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft προσθέτει το χαρακτηριστικό FPS Boost σε Xbox Series X και Xbox Series S

*
Η Microsoft προσθέτει το χαρακτηριστικό FPS Boost σε Xbox Series X και Xbox Series S, μέσω του οποίου τα υπάρχοντα παιχνίδια θα τρέχουν σε υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης. Αυτό, δίχως να απαιτείται επιπλέον δουλειά από πλευράς των developers. Σε μερικά παιχνίδια ο ρυθμός ανανέωσης θα διπλασιάζεται και σε άλλα σχεδόν θα τετραπλασιάζεται. Τα πρώτα πυ θα υποστηρίζουν το FPS Boost είναι τα Far Cry 4, New Super Lucky’s Tale, Sniper Elite 4, UFC 4 και Watch Dogs 2. Ο βαθμός της βελτίωσης διαφέρει από τίτλο σε τίτλο. Για παράδειγμα το New Super Lucky’s Tale τρέχει στα 120fps, ενώ το UFC 4 προσφέρει επιλογή για 60fps στο Xbox Series S.

Τα παιχνίδια που υποστηρίζουν FPS Boost θα έχουν μια νέα ένδειξη όταν οι παίκτες πατάνε το πλήκτρο Xbox στο controller, όπως ακριβώς συμβαίνει με τις ενδείξεις για Quick Resume ή auto HDR σε Xbox Series X και Xbox Series S. Το νέο χαρακτηριστικό αναμένεται να ενεργοποιηθεί μέσα στην άνοιξη, με την έλευση του νέου dashbord, που θα προσφέρει επίσης δυνατότητα ρύθμισης των επιλογών για compatibility αλλά και απενεργοποίησης του auto HDR. Εννοείται πως όσο περνάει ο καιρός, η λίστα με τα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν FPS Boost θα αυξάνεται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*