Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft σκέφτεται την άνοδο των τιμών για τα first party games

*
Το θέμα των τιμών στην εποχή των new-gen κονσολών θα μας απασχολήσει αρκετά και στο μέλλον όπως φαίνεται, αφού και η Microsoft δηλώνει πως σκέφτεται να τις ανεβάσει. Κάτι τέτοιο δήλωσε προσφάτως ο CFO της αμερικανικής εταιρείας, Tim Stuart, στο πλαίσιο της Jefferies Interactive Entertainment Conference. «Δεν θα κάνουμε προς το παρόν κάποια πιο συγκεκριμένη δήλωση για τις τιμές των first-party games. Θα το κάνουμε στο άμεσο μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά, ωστόσο στην όποια απόφαση θα παίξει ρόλο και το πως θα κινηθεί ο ανταγωνισμός. «Θα πάρουμε την πιο σωστή απόφαση για τους συνεργάτες μας και το περιεχόμενο που δημιουργούν. Οι τιμές των games δεν έχουν ανέβει εδώ και γενιές, οπότε μια τέτοια εξέλιξη δεν θα είναι ανήκουστη. Τα κόστη ανάπτυξης ενός σύγχρονου videogame έχουν ανέβει», συμπλήρωσε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Θα είναι αυτοκτονία αν το κάνει μέσα στο 20/21..... σούπερ το game pass σαν εναλλακτική αλλα αν δεν έχεις αποδείξει την ποιότητα σε όλους τους τομείς ενός παιχνιδιού και κυρίως στο gameplay δεν δικαιουσαι αύξηση......το ίδιο αυτοκτονία είναι και η Σόνυ που το κάνει κάθετα σε όλα τα παιχνίδια της σχεδόν αντί να επιλέγει παραγωγές

    • PORTAL
    • Εχουν αποφασισει οτι τα triple Α παιχνιδια πρεπει να εχουν διαρκεια 60 ωρες και πολυ cinematic σαβουρα. Ως εκ τουτου ανεβαινει και το κοστος. Κανεις δεν θελει 60ωρα παιχνιδια και κανεις δεν θεωρει 80 ευρω λογικη τιμη. Και κανεις δεν χρειαζεται 5 ωρες cut scenes. Το ιδανικο παιχνιδι ειναι κατι στα πλαισια του Dying Light: The Following. 10 ωριτσες, pure fun, 20-30 ευρω τιμη.

*