Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft συγχαίρει τη Sony για το λανσάρισμα του PS5

*
Η Microsoft συνεχάρη τη Sony για το λανσάρισμα του PlayStation 5, μέσω του επίσημου λογαριασμού του Xbox στο Twitter. Πρόκειται μάλιστα για retweet του post που είχε κάνει η Microsoft το 2013, στο λανσάρισμα του PlayStation 4. Βέβαια η Sony δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο για την ώρα, όμως στο παρελθόν, με το launch του Xbox One είχε συγχαρεί την εταιρεία το Νοέμβριο του 2013.

Τα συγχαρητήρια ειπώθηκαν και σε προσωπικό επίπεδο με τον Phil Spencer να συγχαίρει μέσω twitter τους Shuhei Yoshida, Mark Cerny, Hermen Hulst και Ted Price (Insomniac). "Μεγάλο επίτευγμα αυτές τις δύσκολες μέρες", έγραψε ο επικεφαλής του Xbox. "Και οι δυο μας τα καταφέραμε", απαντάει ο επικεφαλής του PlayStation κύριος Shuhei Yoshida.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*