Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft φέρνει το Xbox Auto HDR στα Windows 10

*
Η Microsoft ετοιμάζεται να προσθέσει υποστήριξη για HDR σε περισσότερα από 1.000 παιχνίδια για PC. Το χαρακτηριστικό Xbox Auto HDR βρίσκεται σε φάση δοκιμών για το λειτουργικό σύστημα Windows 10, και λειτουργεί ακριβώς όπως σε κονσόλες Xbox Series S και Xbox Series X. Ενεργοποιώνας το Auto HDR θα προστίθεται high dynamic range (HDR) σε έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών που βασίζονται σε τεχνολογίες DirectX 11 και DirectX 12, εφόσον βεβαίως διαθέτετε συμβατό, HDR monitor. Σύμφωνα με την Hannah Fisher, DirectX program manager της Microsoft, με τον τρόπο αυτό οι παίκτες θα βιώσουν μία νέα, εκπληκτική εμπειρία.

Το Auto HDR μπορεί να ενεργοποιηθεί στο νεότερο Windows 10 test build (21337) που είναι ήδη διαθέσιμο για τους Windows Insiders. Αν δεν ενεργοποιηθεί αυτομάτως, μπορείτε να το κάνετε μέσω των επιλογων απεικόνισης. Για την ώρα βρίσκεται σε φάση preview, οπότε προς το παρόν δεν λειτουργεί με όλα τα DirectX 11/ 12 games. Από την άλλη η Microsoft προσπαθεί να βελτιώσει την απόδοση του νέου χαρακτηριστικού και παραδέχεται ότι απαιτεί λίγη από την ισχύ της GPU, προκειμένου να λειτουργήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*