Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft “τελειώνει” το Forza Street

*
Το Forza Street, spin-off του Forza Motorsport για φορητές συσκευές και Windows 10 φτάνει στο τέλος της ζωής του την Άνοιξη του 2022. Η πληροφορία έρχεται απο το επίσημο FAQ του παιχνιδιού. Μετά το κλείσιμο των servers, καμία δραστηριότητα δε θα είναι προσβάσιμη.

Αν οποιοσδήποτε παίκτης κρατήσει εγκατεστημένο τον τίτλο μετά τη λήξη του, ανοίγοντας το θα λάβει μήνυμα πως δεν μπορεί να παίξει.


Το τελευταίο update για τον Forza Street κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, όταν και έκλεισε το in-game store. Μέχρι να κλείσουν οριστικά οι servers του παιχνιδιού, θα προσφερθούν events για 12 εβδομάδες με σπάνια οχήματα και θα μειωθεί δραστικά η τιμή των αντικειμένων που μπορούν να αγοραστούν από το store του. Η ομάδας ανάπτυξης επιθυμεί να προλάβουν οι παίκτες να τελειώσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Όποιος ξοδέψει χρήματα τις 30 τελευταίες ημέρες του παιχνιδιού θα λάβει αυτόματα επιστροφή, αλλά όσοι έχουν ήδη κάνει αγορά in-game currency θα πρέπει να τα ξοδέψουν μέχρι το κλείσιμο των servers, διαφορετικά θα χαθούν.

Η ομάδα ανάπτυξης Electric Square δήλωσε πως θα συνεχίσει να δουλεύει στο franchise του Forza με κάποιον άλλο τρόπο. Το Forza Street κυκλοφόρησε για Windows 10, iOS και Android το 2019. Έλαβε σκληρές κριτικές στο λανσάρισμά του λόγω του συστήματος microtransactions που υλοποιεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*