Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nacon ανακοίνωσε το Rugby 22 με κυκλοφορία τον Ιανουάριο του 2022

*
Nacon και Eko Software ανακοίνωσαν το επόμενο παιχνίδι της σειράς Rugby, το Rugby 22. Το Rugby 22 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 για PC και υπόσχεται βελτιώσεις σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η ομάδα ανάπτυξης εκμεταλλεύεται όλες της τις γνώσεις σχετικά με τα sports games, χάρη στην εμπειρία που έχτισε με τίτλους όπως Handball 21 και Rugby 18, και βάζει τα δυνατά της για το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα στο νεότερο πόνημά της.

Αυτό σημαίνει πως ο νέος τίτλος θα διαθέτει πιο ρεαλιστικό AI, βελτιωμένη δυσκολία που θα προσαρμόζεται καλύτερα στις δυνατότητες του παίκτη και πιο αληθοφανείς εμφανίσεις των διάσημων παικτών του αθλήματος. Επιπρόσθετα θα χρησιμοποιεί φωτογραμμετρία, μια μέθοδο απόδοσης των πραγματικών διαστάσεων συγκεκριμένων αντικειμένων χάρη στη χρήση φωτογραφιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*