Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nacon εξαγοράζει την Crea-ture Studios, developer του Session

*
Η Nacon ανακοινώσε την εξαγορά της Crea-ture Studios, ομάδα ανάπτυξης του skateboard simulator Session. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας Alain Falc, η εξαγορά αυτή θα βοηθήσει τον publisher να επεκταθεί στον κλάδο των sports games. Από την άλλη, οι Marc-Andre House και Vincent da Silva, οι founding directors της Crea-ture Studios, πρόσθεσαν πως είναι αρκετά χαρούμενοι που θα είναι μέλοι της Nacon, μιας εταιρίας που έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στη βιομηχανία, ενώ πιστεύουν πως είναι μια καλή ευκαιρία να προσφέρουν στην κοινότητα διασκεδαστικά παιχνίδια.

Η Nacon, γνωστή ως publisher αλλά και ως κατασκευαστής περιφερειακών, έχει εξαγοράσει πάνωαπό 11 studios τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ φιλοδοξεί πως θα γίνει επικεφαλής στην αγορά των "AA" games μέχρι το 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*