Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nacon εξαγόρασε τη Daedalic Entertainment

*
Η Nacon θα εξαγοράσει τη Daedalic Entertainment έναντι €53 εκ. και το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2022. Ήδη οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για την κυκλοφορια του The Lord of the Rings: Gollum.

Η εξαγορά θα επιτρέψει στη Nacon να αποκτήσει μια σειρά από σημαντικά IPs και παράλληλα θα επωφεληθεί από την εμπειρία της Daedalic Entertainment στους τομείς της ανάπτυξης παιχνιδιών και της κυκλοφορίας τους.


Ο ιδρυτής και CEO της Daedalic Entertainment, Carsten Fichtelmann, όπως επίσης ο COO, Stephan Harms θα συνεχίζουν να βρίσκονται στην ηγεσία της εταιρείας, υποστηρίζοντας μελλοντικά projects με τις υπάρχουσες ομάδες πωλήσεων, publishing και marketing.

H Daedalic Entertainment ιδρύθηκε το 2007 και η έδρα της βρίσκεται στο Αμβούργο. Έχει αναπτύξει και κυκλοφορήσει πάνω από 90 παιχνίδια, όπως η σειρά Deopnia, το Shadow Tactics, το Blackguards, το The Whispered World και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*