Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nacon πρόσθεσε στο δυναμικό της τη Midgar Studio

*
H Midgar Studio, developer του Edge of Eternity, προστέθηκε στο δυναμικό της Nacon.

Σύμφωνα με δήλωση του CEO της Midgar Studio, Jeremy Zeler-Maury, η δημιουργικότητα και η άριστη τεχνική χαρακτηρίζουν το Midgar Studio και αποτελούν το σήμα κατατεθέν του. Ανέφερε πως όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη που θα ενταχθεί στη Nacon, μία εταιρεία η οποία ακούει και κατανοεί τους στόχους του studio.


Ο πρόεδρος και CEO της Nacon, Alain Falc, πρόσθεσε πως είναι πάντα συναρπαστικό για τη Nacon να καλωσορίζει μια νέα ομάδα στην οικογένειά της και να το κάνει χωρίς να περιορίζει τη δημιουργικότητα που κρύβεται πίσω από κάθε επιτυχία τους. Η Midgar Studio κατασκευάζει παιχνίδια υψηλής ποιότητας σε έναν τομέα στον οποίο ακόμα η Nacon δεν έχει ακόμη εξειδικευτεί. Σύντομα λοιπόν με τη συνεργασία τους θα είναι σε θέση να προσφέρουν στους παίκτες νέες, υψηλών προδιαγραφών εμπειρίες παιχνιδιών.

Το Edge of Eternity κυκλοφόρησε υπό τη φίρμα της Dear Villagers για πρώτη φορά σε PC μέσω Steam στις 8 Ιουνίου 2021, μετά από μια περίοδο Early Access που ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου 2018. Το λανσάρισμά του για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου. Για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει μόνο μία έκδοση για cloud στις 23 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*