Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Naughty Dog αναζητά προγραμματιστή με γνώσεις σε DX12, Vulkan και σε κάρτες γραφικών για το The Last of Us Part II

*
Το The Last of Us Part II είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς που περιμένουμε στο PlayStation 4, ωστόσο η Naughty Dog φαίνεται να μας προϊδεάζει για μια πιθανή κυκλοφορία του τίτλου σε PC. Σύμφωνα με θέση εργασίας που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της, η εταιρεία αναζητά ένα άτομο που θα καλύψει την θέση του Graphics Programmer. Οι υποψήφιοι για την θέση αυτή, θα πρέπει να έχουν γνώσεις πάνω σε DirectX 12, Vulkan ή αντίστοιχα APIs, καθώς και σε πρόσφατες αρχιτεκτονικές για κάρτες γραφικών της AMD και Nvidia (AMD GCN, NVIDIA CUDA).

Μέχρι τώρα οι κονσόλες τωρινής γενιάς, αλλά και οι κονσόλες της επομένης λειτουργούν με κάρτες γραφικών της AMD, ωστόσο οι προδιαγραφές που ζητάει η Naughty Dog για την θέση εργασίας στρέφονται στα μονοπάτια του PC gaming.


Τα παραπάνω στοιχεία έρχονται να δώσουν μεγαλύτερο βάρος στις πρόσφατες αναφορές του Kotaku σχετικά με το release του Horizon για PC, αναφέροντας πως η Sony σχεδιάζει να κυκλοφορεί τίτλους της σε άλλα συστήματα σε μεταγενέστερη ημερομηνία από την κυκλοφορία τους στο PlayStation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*