Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NetEasy Games ανακοίνωσε το Nagoshi Studio με επικεφαλής τον δημιουργό του Yakuza

*
Η NetEase Games ανακοίνωσε τη δημιουργία του Nagochi Studio, της νέας ομάδας ανάπτυξης με επικεφαλής (πρόεδρο και CEO) τον δημιουργό της σειράς Yakuza, Toshihiro Nahoshi. Τα γραφεία της νέας ομάδας θα βρίσκονται στην περιοχή Shibuya του Tokyο και στόχος είναι η δημιουργία AAA games για κονσόλες που θα κυκλοφορούν σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Ο Nagoshi, για όσους δεν θυμούνται, έφυγε από τη Ryu Ga Gotoku Studio και τη SEGA τον Οκτώβριο του 2021 μαζί με το δεξί του χέρι, Daisuke Sato, που τον ακολουθεί στη νέα περιπέτεια. Τα πρώτα οκτώ μέλη της ομάδας ανάπτυξης θα είναι οι Daisuke Sato (producer), Kazuki Hosokawa (artist), Koji Tokieda (programmer), Masao Shirosaki (game designer), Mitsunori Fujimoto (engineer), Naoki Someya (artist), Taichi Ushioda (director) και Toshihiro Ando (artist).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*