Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nightdive Studios μας ξεναγεί στον κόσμο του System Shock μέσα από το Pre-Alpha Demo

Το remake του αριστουργηματικού System Shock μπορεί να βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την Nightdive Studios να μας παρουσιάσει όλο και περισσότερο περιεχόμενο από ποτέ.

Σε πρόσφατο devstream της Nightdive, ο Daniel Grayshon και άλλα μέλη της ομάδας μας ταξιδεύουν στον μοντέρνο κόσμο του System Shock μέσα από το pre-alpha demo του παιχνιδιού. Εντός του demo παρατηρούμε μια εκτενέστερη ματιά στην δομή του τίτλου, με μερικά bugs να κάνουν την εμφάνιση τους ως “διαβολάκια του τυπογραφείου.” Φυσικά οι developers από την δική τους μεριά μας καθησυχάζουν για τα πιθανά προβλήματα του τίτλου.


Το remake του System Shock είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το devstream του pre-alpha demo

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*