Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ανακοίνωσε Tetris 99 crossover event με το Pokémon Legends: Arceus

*
H Nintendo πρόκειται να λανσάρει ένα crossover event του Tetris 99 με το επερχόμενο Pokémon Legends: Arceus. Το The Maximus Cup event θα «τρεξει» για περιορισμένο χρόνο από τις 20 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2022.

Μόλις οι παίκτες συγκεντρώσουν 100 πόντους, θα λάβουν ένα νέο θέμα, μουσική και σχέδια Tetrimino, τα οποία θα είναι βασισμένα στην νέα περιπέτεια Pokémon.


Η συνεργασία αυτή είναι αντίστοιχη της περσινής που έγινε με σκοπό να εορταστεί η επιστροφή της Samus Aran και το θέμα ήταν το Metroid Dread.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Pokémon και το Tetris συνεργάζονται, καθώς το Pokémon Mini Shock Tetris είχε κυκλοφορήσει για την κονσόλα Pokémon Mini το 2002.

Το Pokémon Legends: Arceus αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου, σχεδόν αμέσως μετά την λήξη του Tetris event, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*