Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα τα συνδρομητικά πλάνα του Animal Crossing: Pocket Camp (videos)

*
H Nintendo ανακοίνωσε και ανέλυσε τα δύο συνδρομητικά πλάνα που θα «τρέξουν» για το Animal Crossing: Pocket Camp. To πρώτο από αυτά ονομάζεται Cookie and Depot Plan και δίνει στους συνδρομητές 5 fortune cookies το μήνα, τα οποία και λειτουργούν με τη λογική των loot boxes: δίνουν δηλαδή τυχαίο περιεχόμενο σε επίπεδο ρουχισμού και διακοσμητικών αντικειμένων. Ακόμη, θα έχουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή του πακέτου είναι στα 7,99 δολάρια το μήνα και μπορείτε να δείτε περισσότερα μέσω του παρακάτω video.



To δεύτερο πακέτο ονομάζεται Happy Helper Plan, κοστίζει 2,99 δολάρια το μήνα και προσφέρει στους ενδιαφερόμενους έναν digital camp caretaker που θα αναλαμβάνει να συλλέγει αντικείμενα από τα events και να βοηθάει στα σχετικά animal requests. Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμη 60 Leaf Tickets το μήνα. Δείτε ένα σχετικό video στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*