Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ανακοίνωσε νέο Fire Emblem για το Nintendo Switch

*
Η Nintendo ανακοίνωσε πως η δημοφιλής σειρά Fire Emblem θα εμφανιστεί με ένα νέο τίτλο στο Nintendo Switch μετά από 11 χρόνια απουσίας από τα οικιακά συστήματα ψυχαγωγίας της. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct και οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν είναι ελάχιστες. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018 και θα είναι διαφορετικός από το Fire Emblem Warriors που βρίσκεται ήδη σε φάση ανάπτυξης (για Nintendo Switch και Nintendo 3DS από την Omega Force και την Team Ninja). Προφανώς, θα ανήκει στην κατηγορία των strategy RPGs και μένει να μάθουμε το τι διαφορετικό θα προσφέρει.

Το δελτίο Τύπου που έχει εκδοθεί δεν ξεκαθαρίζει ιδιαίτερα την κατάσταση και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα μέχρι την Ε3. Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο game της σειράς Fire Emblem για οικιακή κονσόλα ήταν το Fire Emblem: Radiant Dawn για το Wii.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*