Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo απέρριψε νέο Metroid game από την MercurySteam

Φαίνεται πως η MercurySteam, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Castlevania: Lords of Shadow, παρουσίασε πρόσφατα νέο Metroid game στη Nintendo. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Nintendo Life, η οποία επικαλείται πολυάριθμες πηγές που γνώριζαν για το project, το game ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για Nintendo 3DS και Wii U. Θα πρωταγωνιστούσε η Samus και μια σειρά από άλλους bounty hunters, ενώ οι παίκτες θα μπορούσαν να επιλέξουν έναν από τους playable characters. Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρεία απέρριψε την πρόταση της MercurySteam.



Οι παραπάνω πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού το στούντιο teasάρει νέο sci-fi project στο οποίο οι παίκτες μπορούν να «εξερευνήσουν νέους κόσμους, να πολεμήσουν παράξενα πλάσματα και να ανακαλύψουν νέους ήρωες». Μάλιστα το Nintendo Life αναφέρει ότι ίσως πρόκειται για το Metroid project που παρουσίασε η MercurySteam στη Nintendo και το οποίο θα κυκλοφορήσει πλέον ως νέο IP και -προφανώς- θα περιλαμβάνει νέους πρωταγωνιστές. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
51 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Ευτυχως. Όχι ότι δεν εχω πιστη στην Mercury steam, αλλα τα Metroid games δεν μπορουν να είναι κατι λιγοτερο από επη και αυτό μονο ένα Nintendo studio το εγγυάται.

    • Thomas_Th
    • ΕΥΤΥΧΩΣ. Ένα τέτοιο studio με δείγματα γραφής από τα 3 πρόσφατα Castlevania καλύτερα να μην αγγίζει (άλλα) έπη.. Το Castlevania καταστράφηκε, το Metroid υπέστη ήδη πλήγμα με την πρόσφατη ανακοίνωση του Federation Force για το 3DS. Αρκεί.

    • ASIMODRAKOS
    • Σιγά ρε παιδιά.πριν καν βγει το παιχνίδι ευτυχώς.μυρισατε τα νύχια σας ότι δε θα είναι ωραίο.μια χαραμηταν τα los.μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί δεν βγαίνουν παιχνίδια.

    • alex4444
    • @ASIMODRAKOS Yπαρχουν καλα παιχνίδια και υπαρχουν επη που γραφουν ιστορια. Η σειρα Metroid ανηκει στην δευτερη κατηγορια.

      Η σειρα Castlevania της mercury steam ηταν σιγουρα μια πολύ καλη και ενδιαφερουσα προσεγγιση στο ιστορικο αυτό franchise, που όμως δεν ξεχωρισε πουθενα ιδιαιτερα.

      Αν δεν μπορεις να δεις τους λογους που ένα franchise της Νιντεντο δεν μπορει ετσι απλα να περασει στα χερια καποιας τριτης ομαδας αναπτυξης, δε θα συμφωνήσεις ποτε μαζι μας.

    • Thomas_Th
    • Ok ASIMODRAKOS, μην ξεχάσεις να θριαμβολογήσεις μετά τη διάθεσή του με αυτά τα πρώτα δείγματα γραφής (πχ διαγαλαξιακό ποδόσφαιρο στο όνομα της εκπληκτικής σειράς Metroid Prime).
      Από τη στιγμή, όμως, που βρήκες "μια χαρά" τα πρόσφατα Castlevania της MercurySteam (ειδικά εάν είσαι θαυμαστής του ιστορικού franchise), νομίζω ότι τα λόγια περισσεύουν.

      Και ναι θα συμφωνήσω στο "μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί δε βγαίνουν παιχνίδια" (αν και μόνο αυτό δε βλέπω σε μια πιο ευρεία οπτική) όταν παίζω Symphony of the Night από τη μια και Lords of Shadow: Mirror of Fate από την άλλη.. Ίσως θα προτιμούσα κάποια να μην τα έπαιζα, αν επιλέγω ως κριτήριο εκείνο της ποιότητας.

    • yaponvezos
    • Ασχέτως του LOS (το πρώτο ήταν αποκάλυψη, το δεύτερο έχασε την μπάλα, το ενδιάμεσο ήταν και δεν ήταν), η MercurySteam είναι προβληματική ομάδα ως προς τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.

      Απλά φαντάζομαι πόσο κεφάτη θα ήταν η Nintendo μόνο και μόνο για την κουλή νοοτροπία. Τα παράπονα μελών της ομάδας για το management δεν είναι κρυφά και είχαν κάνει ντόρο προ καιρού.

    • ASIMODRAKOS
    • Thomas_Th δε καταλαβα τι εννοεις στις 2 πρωτες γραμμες.ναι τα ios τα βρηκα ωραια παιχνιδια...ωραια βγηκαν 2 καλα metroid μια φορα στο texas τι να κανω τωρα να μεινω προσκολημενος σε αυτα?η τα παλια resident final fantasy ktl? ουτε που με νοιαζει ποια εταιρια το εβγαλε...θα επαιζα το καινουριο απο οποιαδηποτε εταιρια το εβγαζε και θα το εκρινα μετα.οσο για τη ποιοτητα ναι σε πιανω τι εννοεις και δικαιωμα σου αλλα εγω παιζω ενα παιχνιδι γιατι με διασκεδαζει.τη ποιοτητα τη κρινουν διαφορετικα καποιοι

    • ASIMODRAKOS
    • Alex δε θα καταλάβω γιατι κάποια παιχνίδια,μπαινουν στη κατηγορία έπος.ούτε γιατι πρέπει υποχρεωτικά να το φτιάχνει η νιντεντο...δε συμφωνώ μαζι σας γιατι δεν έχετε δει ούτε εσείς το αποτέλεσμα.και ωπως και νατο κανουμε όπως είπε και ένας φίλος δεν ειναι όλα τα μετροιντ παιχνιδαρες.

    • alex4444
    • Θα το πω με παράδειγμα για να καταλάβετε τον παραλογισμο του αιτήματος της Mercury Steam.

      Παει η Mercury Steam στη Naughty Dogs και της παρουσιαζει το νέο Uncharted.
      Παει η Mercury Steam στην Capcom και της παρουσιαζει το νέο Resident Evil.
      Παει η Mercury Steam στην Santa Monica και της παρουσιαζει το νέο God of War.

      Εδώ ενας Μικαμι εφυγε από το Resident Evil κι εχουν χαθει τα αυγα και τα πασχαλια, μην τρελαθούμε που θα ανταλλαξει χερια ετσι απλα η αναπτυξη.

      Οσο για τα Metroid, ισως το Other M να μην ηταν κατι το εκπληκτικο. Από το 1986 μεχρι σημερα όμως, όλα τα υπολοιπα ηταν εξαιρετικα, καποια γραψαν και ιστορια.
      Εμπιστεύεσαι τον επομενο πολυαναμενομενο τιτλο από αυτή τη σειρα στα χερια ενός τριτου? Και ποιος εχει περισσοτερες πιθανότητες, με βαση την ιστορια και τη δουλεια των στουντιο να παραδωσει μαγεια?


      Υπαρχουν βεβαια projects που ανατεθηκαν σε τριτα στουντιο με πληρη συνεργασια και συντονισμο από τους δημιουργους, τα οποια ηταν ακρως επιτυχημένα. (πχ Zelda: Oracle of Ages/Seasons από την Capcom)
      Eνα τετοιο μοντελο αναπτυξης ισως ειχε τυχη, και παλι όμως η πρωτοβουλια, το στορυ, οι λεπτομέρειες του gameplay επρεπε να είναι στη Νιντεντο και η mercury Steam να εχει κυριως εκτελεστικο ρολο.

    • alex4444
    • @blackmore Το prime 3 δεν ηταν λιγοτερο καλο από τα προηγουμενα, απλα το είχαμε ξαναδει το εργο. To Hunters στο DS μου αρεσει παρα πολύ, αλλα κατανοω ότι ο χειρισμος καποιους θα τους αποθαρρυνει. Το federation force, οσο καλο κι αν αποδειχτεί, δεν αξιζει να φερει το ονομα Metroid, οντας ένα low budget σχεδόν indie minigame.

      Μην κολλαμε σε λεπτομέρειες, ο σκοπος του σχολιου μου δεν ηταν να συζητήσουμε ποια είναι τα καλυτερα Metroid της σειρας. Το βαρος που εχει αυτό το ονομα στη βιομηχανια είναι αυτονοητο και ανδιαμφισβητητο, οποτε ας συζητήσουμε τα υπολοιπα.

      Το παράδειγμα μου με το Resident Evil δεν είναι τυχαιο, γιατι ειδικα εκει κι αν εχουμε δει εκτρωματα, ακομη και στις παλιες καλες εποχες. Το franchise όμως είναι πολύ δυνατο και παντα υπαρχουν οι πιο υψηλες προσδοκιες σε κάθε νεα κυκλοφορια.

    • alex4444
    • @blackmore Δε μπορω να σου αντιπαραθέσω επιχειρηματα, αν πραγματικα αυτό πιστευεις για τη Νιντεντο σημερα... Διαφωνω καθετα και δε θα βρουμε ακρη. Παρόλα αυτά ας μεινουμε στο θεμα. Το επομενο Metroid το περιμενω από τη Νιντεντο, ιδανικα από τη Retro Studios.

    • powerslave34
    • Blackmore προτού γράφεις μάθε να σκέφτεσαι. Δεν βλάπτει...... Γιατί γελάνε όλοι με αυτά που γράφεις.....
      Τα τελευταία Metroid δεν νομίζω να έγραψα ιδιαίτερη ιστορία... Δεν κατάλαβα αν υπονοείς κάτι με αυτό……. ¨Όλοι είχανε μείνει άναυδοι και εντυπωσιασμένοι από αυτήν την κορυφαία τριάδα. Μυ κάνει εντύπωση που μόνο σε εσένα δεν άρεσαν………. Η μάλλον δεν κατάλαβες ποτέ την νοοτροπία της σειράς ώστε να μπεις στο πνεύμα, αλλιώς δεν εξηγείτε αλλιώς……. Τα Metroid Primes ήταν και είναι μεγαλειώδεις. Ή μήπως παραήταν έξυπνα για το δικό σου το μυαλό;;;; Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να γράψεις τέτοιες απερισκεψίες σκέψου καλύτερα τι γράφεις για να μην ξεφτιλίζεσαι κιόλας

      Τα τρία Metroid Primes που φτιάχτηκαν από την Retro Studios αποκλειστικά και μόνο χωρίς καμία άμεση επέμβαση από την Nintendo ήταν όλα τους διαμάντια. Μόνο το Metroid Prime 2 echoes αμαύρωσε κάπως την φήμη του λόγω υπερβολικής δυσκολίας.
      Μόνο η Retro Studios μπορεί και ξέρει να φτιάξει τα επόμενα Primes ώστε να συνεχίσουν να είναι masterpiece.

      Mε τα δυο Castlevania από την Mercury Steam δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Σε κανέναν δεν άρεσε το 3d environment με το 2d action-platform.

      Είδαμε τα χάλια του Metroid Other M από την Ninja Team πάλι δράση σε δεύτερο πρόσωπο από ζουμ όταν στόχευες μηδέν και από δράση απαράδεκτη. Και ο Phantom τελικός αντίπαλος!!!! Την ιστορία και το σενάριο του Super Metroid (1994) την αλλοιώσανε εντελώς!!!

      ASIMODRAKOS όλα τα Metroid από το 8-μπιτο μέχρι και τα Primes ήταν παιχνιδάρες. Αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η παγκόσμια κοινότητα των gamers και τον τότε περιοδικών ξένων και ελληνικών. Σίγουρα η Nintendo δεν στηρίχτηκε μόνο στο Metroid για να γίνει γνωστή αλλά και σε άλλα franchise όπως Zelda & Mario. Σίγουρα όμως και το Metroid games έχουν θεμελιώσει αρκετά το λιθαράκι τους στην συνείδηση του κοινού και των πωλήσεων. To μοναδικό που ήταν ανάξιο της φήμης της σειράς ήταν το Metroid Other M. Αλλά βέβαια όταν ανακατεύονται άσχετοι άνθρωποι και εταιρείες σαν την Tecmo Ninja Team τι περιμένεις να δεις…………

      Το Metroid Other M δεν ήταν καθόλου καλό και δεν ανταποκρίθηκε καθόλου στις προσδοκίες των πωλήσεων και στην συνείδηση - προσήλωση των πιστών οπαδών της σειράς. Ήτανε ένα από τα χειρότερα boot sequels όσο αναφορά την προσπάθεια της Tecmo για μια συνέχεια από το Super Matroid (SNES 1994). Η ασχετοσύνη των τύπων που το φτιάξανε πιο πολύ σαν cut-scene videos παρά σαν action game και ο τελικός αντίπαλος που είναι ο Phantom αντί για την Mother Brain σίγουρα μόνο αρνητικές εντυπώσεις μπορεί να αφήσει.
      Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον bahamut zero. Η Mercury Steam δεν έχει καμία δικαιοδοσία να αναλάβει καινούριο Metroid ειδικά Prime!!! Είδαμε τα Castlevania πως τα κατάντησε…..

      Το Metroid Other M εκτός από καλά Cut scenes σαν δράση δεν έλεγε και πολλά και για αυτό πάτωσε. Καταρχήν δεν ήτανε καθαρό 3D από θέμα zoom & aiming σαν τα προηγούμενα Metroid Primes. Γενικότερα ήτανε για κλάματα. Τελικό είχανε τον Phantom.

    • powerslave34
    • Από θέμα locking & zooming ξέχασε το καλύτερα σκόπευες στο Θεό και τις μπεκάτσες. Επί συνόλου το Metroid Other M δεν έπεισε το κοινό και τους fans των metroid series.

      Blackmore το πρόβλημα της Nintendo είναι ότι με το Wii U δεν κατάφερε να βγάλει ένα τίτλο της προκοπής. Ούτε από Zelda – Metroid & Mario. Άρα πως περιμένεις να είναι καλύτερη και ανταγωνιστικότερη;;; Με το Gameube και με το Wii είχανε βγάλει άριστα παιχνίδια με καθαρό action και 3d περιβάλλοντα και όχι βλακείες όπως με Donkey Kong Country: Tropical Freeze που η δράση του μόνο 3d action δεν θυμίζει…..

      alex444 το Metroid Prime 3 Corruption ήταν καλύτερο από το 2 για δύο λόγους: πιο φωτεινό και εύκολα boss. Πιο απλό με λίγα λόγια. Το Metroid Prime 2 Echoes ήταν σκοτεινό, δύσκολο και τα boss fight εφιαλτικά (Quadraxis – boost guardian).

      Επίσης θα συμφωνήσω με τον alex444 που έρχεται να συμφωνήσει με τα λόγια μου ότι η μοναδική που μπορεί να αναβιώσει πάλι τα Metroid Primes είναι η Retro Studios.

      ¨Όσο για το Metroid Prime Federation εύχομαι να ακυρωθεί γιατί αν τυχόν βγει θα αμαυρώσει την ιστορία του Metroid & Pirmes!! Είχανε πολύ θράσος ώστε να δείξουνε κάτι απαράδεκτο όσο αυτό. Καλύτερα να δείχνανε ένα Metroid Prime Hunters 2.

    • Roronoa
    • To πρωτο lords of shadow, παρολο που δεν ειναι παραδοσιακο castlevania ηταν εξαιρετικο παιχνιδι. Το παιχνιδι του 3ds ηταν μια μετριοτητα χωρις να ειναι κακο. Το lords of shadow 2 δεν το εχω παιξει. Ισως δεν επρεπε να πανε την σειρα castlevania σε τετοιο μονοπατι και παρουσιαζανε ενα νεο IP.
      Ευτηχως το bloodstained εκανε μεγαλη επιτυχία στο kickstarter.

      Το other m δεν ειναι αποτυχια της team ninja μονο, αλλωστε ο sakamoto ηταν νομιζω υπευθηνος για την ιστορια.

    • powerslave34
    • Αν εννοείς για PC ναι. Το πρώτο βλεπότανε κάπως. Αλλά για το δεύτερο ούτε κουβέντα.......
      ¨Οσο για το Other M και οι δυο έχουν ευθύνη. Και για την ιστορία και για το απαράδεκτο action κομμάτι.

      Δεν δικαιολογώ κανέναν από τους δυο και καλό είναι να μην το κάνεις και εσύ.
      Αμαύρωσαν την ιστορία ενός σπουδαίου παιχνιδιού και το αναβίωσαν με τον πλέον χείριστο τρόπο το Super Metroid (1994). Δεν μου αρέσει συνέχεια να τους δικαιολογεί ο κόσμος. Ας αναλάβουν κάποτε τις ευθύνες τους ως ομάδα ανάπτυξης…..
      Αρκετά έχουν αποποιηθεί τα των ευθυνών τους όσο αναφορά την ανάπτυξη του τότε storytelling…

    • powerslave34
    • commenter αυτές οι βαθμολογίες με το feeling του κάθε παιχνιδιού δεν αντικατοπρίζουν πάντα αυτό που είνα.

      Κοίτα να μην επηρεάζεσαι από αυτές....

    • Roronoa
    • Παντως να την πω την αμαρτια μου, παρα τα πολλα προβληματα του, το other m μου ψιλοαρεσε. Σαν Metroid game κανανε εγκληματα και ελπιζω να μην τα επαναλαβουνε (οπως η ιστορια, μου αρεσε που ειχε ιστορια αλλα δυστηχως ηταν μουφα ιστορια και εκανε κακο στο παιχνιδι) αλλα δεν ηταν τοσο κακο σαν παιχνιδι.
      Ενταξει ειχε πανω κατω τα ιδια power ups χωρις τιποτα καινουργιο αν θυμαμαι καλα, και πραγματικο Metroid με εξερευνηση γινοταν..μετα τον τερματισμο, αλλα ηταν playable και τις περισσοτερες φορες η εναλλαγη third person με first person δουλευε οκ. Ηταν μια ιδιαιτερη εμπειρια.

      Εννοείται πως παντα θα προτιμησω ενα νεο prime ή ενα side scroller metroid απο το other m, ηταν ενα αποτυχημένο πειραμα.

    • Roronoa
    • @commenter

      Ηταν ωραιο παιχνιδι, φαση god of war με λιγο απο uncharted και shadow of the collosus:P Xορταστικο σε μεγεθος και με backtracking.

    • powerslave34
    • Roronoa το πρόβλημα με το metroid other m ήταν στο zooming και στο 2d action platform, Ωραία video cut scene μπορεί να είχε και αρκετό ψάξιμο από missiles & power-ups και την μοναδική καινοτομία το speed booster από το Super Metroid.

      Η ιστορία του ήταν ατελής και σε πολλά σημεία κενή και με ασάφεια μπερδεύοντας τον παίκτη. Το περιβάλλον σε κούραζε με την απότομη αλλαγή 2d action με 3d περιβάλλον και από αλληλοεπίδραση μεταξύ τους ώστε συνυπάρχουν ενιαία σαν σύνολο. Με λίγα λόγια δεν υπήρξε συνοχή δράσης και λεπτομέρειες σε πολλά βασικά σημεία του παιχνιδιού και για αυτό απέτυχε.

      Ας ελπίσουμε ότι μελλοντικά η Retro Studios θα κάνει πάλι το θαύμα της με κανένα καινούριο Prime 4.
      Γιατί η Ninja Team-Tecmo το έχασε το νόημα.........εντελώς

    • powerslave34
    • commenter τις έχει μπερδέψει λίγο τις έννοιες….
      To splatoon το έχω παίξει αλλά δεν μου άρεσε. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι είναι third person shooter. Εμένα μου αρέσουν τα καθαρά FPA (Metroid Prime) & FPS (Halo).
      Δυστυχώς στο Wii U δεν υπάρχουν Zelda – Metroid μόνο ένα Mario 3d που και αυτό δεν είναι ξεκάθαρο action 3d σαν το Mario 64. Εδώ δεν υπάρχει καν Star Fox….. Πως περιμένεις λοιπόν να υπάρχουν αυτά;;;

    • zenev
    • @Blackmore Δεν ήταν το twillight princess κορυφαίο; Ακόμη και το skyward sword ήταν καλό, ανεξαρτήτως αν κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα motion controls.

    • powerslave34
    • Τις έννοιες αυτές τις γνωρίζω δεν χρειάζομαι να μου τις μάθεις εσύ. Υποκειμενικό το αν σου αρέσει κάτι είναι για σένα ενώ αντικειμενικό είναι για πολλούς. Το πρόβλημα δεν έγκειται εκεί.

      Όσο για τα RPG όπως το Xenoblade το Smash είναι fighting δεν είναι RPG.(https://en.wikipedia.org/wiki/Super_Smash_Bros._(video_game)

      Ανάλογα την κατηγορία των gamers. Οι casual gamers προσαρμόζονται πιο δύσκολα εν αντιθέσει με τους power gamers που δεν έχουν πρόβλημα.

    • rabbit
    • Αραχτε λιγο ρε λεβεντες ;p
      Πρωτον τι φταιει η Team Ninja που το Other M δεν καταφερε να εκπληρωσει τις προσδοκιες ως Metroidvania παιχνιδι?Οι ανθρωποι action-ποζερικα παιχνιδεια ξερανε να φτιαχνουν,αυτο φτιαξανε.Η Νintendo φταει που τους ανεθεσε να κανουν κατι που δεν ξερουν.Εμενα παντως σαν παιχνιδι μου αρεσε.Ναι δεν ειναι στο στυλ της σειρας,δεν συγκρινετε σε ποιοτητα με τα Primes,αλλα κακο παιχνιδι δεν το λες.Λες κ ειχε πολλα καλυτερα action παιχνιδεια το Wii.Κ ο χειρισμος μια χαρα δουλευε,ηταν αμεσος κ σε γεμιζε αδρεναλινη κατα τη διαρκεια των μαχων.
      Δευτερον,σωπαστε που σας χαλαει η MercurySteam σαν developer.To Lords of shadows ηταν παρα πολυ καλο,στο 2 καπου το χασανε βεβαια.Προτειματε δλδ το Federation Force,απο το να εδιναν στη MercurySteam μια ευκαιρεια?Ελεος

    • powerslave34
    • Δεν είμαι ιδιοφυΐα όπως αναφέρεις απλά σου επισήμανα κάποια λάθη σου. Αναφέρεις ότι δεν σε εντυπωσίασαν τα Primes και σου φάνηκε καλό το Metroid Other M.
      Το πρώτο Metroid Prime είχε την πρωτοτυπία σε όλα. Ήτανε καλό αλλά μικρό σε διάρκεια και είχε κάποια θέματα σε pixels. To Metroid Prime 3 ήταν αρκετά εύκολο με ωραία γραφικά και μεγάλη διάρκεια άλλα όχι σε τέτοιο βαθμό μεγάλης δυσκολίας που να αποτρέπει τον παίχτη να συνεχίσει. Το Metroid Prime 2 Echoes ήταν πολύ δύσκολο για όλους τους gamers και οι περισσότεροι το είχαν παρατήσει. Πολύ σκοτεινό, δύσκολοι γρίφοι και δύσκολοι εχθροί και τα boss fight ήταν αρκετά επίπονα ειδικά στο hard mode.
      Το super Metroid είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών. ¨Όπως αυτό άφησε εποχή έτσι άφησε και το πρώτο Metroid Prime. Αφού σε χαλάνε τόσο πολύ και δεν είναι έποι το 2 και το 3.
      Στην τελική ούτε σε έβρισα αλλά ούτε σε μείωσα απλά σου είπα να σκέφτεσαι αυτά που γράφεις. Αν εσύ θεωρείς επειδή διαφωνώ μαζί σου και δεν έχεις επιχειρήματα τα όποια να ταιριάζουν με την λογική σου δεν ευθύνομαι εγώ, Τώρα το ποιοι γελάνε και αν γελάνε μαζί μου ή μαζί σου σκέψου το καλύτερα……..

    • powerslave34
    • Αν ήξερες τις έννοιες τότε δεν θα τις μπέρδευες. Σωστά; Δεν είμια ακριβώς casual αλλά πιο hardcore σε μερικές σειρές παιχνιδιών. Νομίζω ότι έχεις κρίση και αρκετή εξυπνάδα ώστε να μην επηρεάζεσαι από τα λόγια των άλλων.....
      Στην τελική στο χέρι σου είναι....
      Εγώ φίλε μου δεν προσπαθώ να πείσω κανένα σας γιατί είναι ανώφελο να κάτσω να διορθώσω τον λάθος τρόπο σκέψης που αντιμετωπίζετε και βλέπετε τα πράγματα. Δεν προσπαθώ με την άποψη μου να σας πείσω για κάτι άλλα ούτε με ενδιαφέρει κιόλας. Απλά την άποψη μου εκφέρω. Τώρα αν εσύ ή οι περισσότεροι από εδώ έχετε μάθει να βλέπετε τα πράγματα από μία κοντόφθαλμη οπτική γωνία που δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα σε αυτήν την περίπτωση το πρόβλημα το έχετε εσείς και όχι εγώ.
      Όσο για την ζέστη λίγο πολύ όλους μας έχει βαρέσει κατακέφαλα. Άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει στο να σκεφτόμαστε λογικά.
      Θέλετε να τα βλέπετε έτσι με γεια σας και χαρά σας.

    • powerslave34
    • commenter καλύτερα τις απειλές του στυλ είσαι τυχερός και αν φάσκω ή αντιφάσκω να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου καλύτερα. Για αυτήν την στιγμή εσύ μειώνεις το επίπεδο της συζήτησης και όχι εγώ.

      ¨Όσο για τον chased που δεν το γνωρίζω προσωπικά στα περισσότερα που έχει γράψει έχει πέσει μέσα και στα περισσότερα θέματα συμφωνούμε.

      Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν από εδώ μέσα και αν διάβαζες προσεκτικότερα ούτε χυδαιολόγησα έναντι κάποιου απλά διαφώνησα.

      Μάθε να διαβάζεις κάτι πρώτα καλύτερα και μετά να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...............

    • mysterious
    • Οταν διαβαζεις για το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Lords of Shadow(θα ηταν υποκειμενικος ο χαρακτηρισμος αν δε συμφωνουσε ο υπολοιπος πλανητης)πως βλεποταν καπως τοτε η αντικειμενικοτητα παει περιπατο.

    • rabbit
    • Ρε φιλε πιο πανω γραφεις
      ''Blackmore προτού γράφεις μάθε να σκέφτεσαι. Δεν βλάπτει...... Γιατί γελάνε όλοι με αυτά που γράφεις.....
      ……. Τα Metroid Primes ήταν και είναι μεγαλειώδεις. Ή μήπως παραήταν έξυπνα για το δικό σου το μυαλό;;;; Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να γράψεις τέτοιες απερισκεψίες σκέψου καλύτερα τι γράφεις για να μην ξεφτιλίζεσαι κιόλας''

      Αν αυτο το λες απλα διαφωνησα,τοτε οκ,i rest my case here.

    • powerslave34
    • rabbit επειδή θα μας τρελάνεις βλέπεις κάπου να το βρίζω σε αυτά που του γράφω; Ενδεχομένως η διατύπωση να ήταν κάπως ωμή αλλά ειλικρινείς.

      ¨Οταν κάποιος θέλει να γράψει να το υποστηρίζει κιόλας και ο BlackMore μόνο που δεν το υποστήριξε.....

      Εσένα αυτό σε χάλασε;;;

      Για ηρεμήστε λίγο εδώ πέρα.........

      Που έχετε μάθει όλοι να κρίνετε τόσο εύκολα. Δεν με ξέρετε αλλά ούτε σας ξέρω και από χθες

    • rabbit
    • Φιλε δεν ειχα σκοπο ν ασχοληθω αλλο με την περιπτωση σου αλλα θα ριξω τα μουτρα μου κ θα το κανω.
      Ειτε αμμεσα ειτε εμμεσα,ειπες στο παλικαρι πιο πανω:
      Οτι δεν ξερει να σκεφτετε(''μαθε να σκεφτεσε'')
      οτι τον κοροιδευουν για τις αποψεις του(''γελανε ολοι μ αυτα που γραφεις'')
      οτι ειναι χαζος(''Ή μήπως παραήταν έξυπνα για το δικό σου το μυαλό;;;; '')
      οτι ειναι απερισκεπτος(''Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να γράψεις τέτοιες απερισκεψίες'')
      κ τελος οτι ειναι ξεφτιλισμενος(''για να μην ξεφτιλίζεσαι κιόλας'')
      Καληνυχτα

    • powerslave34
    • commenter όταν εννοούσα τίτλο της προκοπής μιλάω για δυνατούς τίτλους όπως το demo με το Zelda με την αράχνη ή ένα καινούριο metroid prime 4 ή τουλάχιστον ένα star fox, ώστε να ανεβάσουν τις πωλήσεις τις κονσόλας που με τα βίας φτάνουν τα 10 εκατομμύρια. Δεν είπα ότι δεν έχει καλούς τίτλους αλλά δεν έχει ανταγωνιστικούς και σε πληθώρα τίτλους όπως η MS & Sony.
      Όπως θα διαπίστωσες και μόνος σου ένα Hyrule Warriors - Mario Kart 8- Smash Bros wii u - Splatoon & Yoshy's wooly world δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν την κονσόλα στο προσκήνιο δυναμικά και η Nortec στην Ελλάδα φέρνει τα μισά παιχνίδια από αυτά που κυκλοφορούν στο εξωτερικό,
      Τα 15 αποκλειστικά παιχνίδια με το ζόρι θα μας κρατήσουνε για ένα χρόνο το πολύ. Η MS & Sony στο Xbox 360 & ps3 από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορία τους είχανε πάνω από 20 αποκλειστικούς τίτλους.Και εδώ μιλάμε για την Nintendo που με τα κόπου και μόχθου στα 3 χρόνια έχει μόνο 15. Και στο wii u δεν είναι και οι 15 αποκλειστικότητες παιχνιδάρες και με μεγάλη διάρκεια. Κάποιες είναι και κάποιες άλλες όχι.
      Να σου θυμίσω στην εποχή του Gamecube και στου wii υπήρχανε πάνω από 30 τίτλους για το πρώτο έτος!!!
      Έχω άδικο;;; Άρα εμείς βγάζουμε τα μάτια μας ή μόνη της η Nintendo δεν έχει προωθήσει σωστά το Wii u από τότε που κυκλοφόρησε;;;
      Για να κλείσω το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν παραδεχτεί ότι το wii u δεν κατάφερε να φέρει πέρα τον προσδοκιών τα αναμενόμενα όπως οι προηγούμενες κονσόλες πχ wii θα πρέπει να προβληματίσει τους Ιάπωνες στην Nintendo ώστε το NX να είναι αρκετά δυναμική κονσόλα και η κάθε σύγκριση να είναι περιττή με τις παρούσες ps4 & xbox one.
      Καληνύχτα

    • ASIMODRAKOS
    • Εχει πάει μακρυα όλο αυτο.εγω απλά λεω ότι αν δε βγει ενα παιχνίδι δε μπορούμε να το κρίνουμε βαση μιας εταιρίας.ε περιμεντε τη νιντεντο οποτε φιλοτιμηθεί.στη τελικά μια εταιρία ειναι κ αυτή καλύτερη χειρότερη υποκειμενικο πλεον...επισης μη μαλώνουμε και βριζόμαστε για παιχνίδια.δε αξίζει...ελεος δηλ

    • Tim of Heavens
    • Έχοντας διαβάσει και ακούσει άπειρες αρνητικές κριτικές για το LoS 2, ξεκίνησα τον τίτλο με πολλές επιφυλάξεις. Έχω φτάσει στα μισά και μπορώ να πω ότι είναι απολαυστικότατος. Τι stealth sections με προβλήματα, χειρισμούς και ιστορίες, εγώ δεν συνάντησα τίποτα ενοχλητικό. Με λίγη προσοχή ξεπερνιούνται όλα ακόμα και στην μεγάλη δυσκολία. Δεν ξέρω τι περιμένετε εσείς καθώς ο τίτλος κάνει πολλά πράγματα σωστά όπως ρευστό frame rate, cut-scenes με Uncharted εφφετζίδικη λογική, χορταστική διάρκεια, ενιαίος κόσμος που ανοίγει σιγά σιγά, λειτουργικό story, πολλά upgrades και collectibles με ουσία, ωραία bosses, δυνατά προαιρετικά challenges ντυμένο με μια γοτθική δυτική πανδαισία που του ταιριάζει μακριά από anime χαρακτήρες με μπλε μαλλιά και άλλα τέτοια.Το πρώτο LoS και το Mirror of Fate τα χάρηκα αναλόγως. Πρέπει να είμαι από τους λίγους που γούσταρα την ανανέωση που έφερε η Mercurysteam με το Castlevania κάνοντάς το πιο ώριμο εμφανισιακά, gameplay-wise και αποκτώντας πλέον ένα story της προκοπής.
      Πρέπει να παίξετε τα 3D castlevania των προηγούμενων γενεών από Nintendo 64 μέχρι Playstation 2 για να καταλάβετε ότι δεν το είχαν οι τυπάδες. Από 2D castlevania έχουμε χορτάσει σε κάθε κονσόλα φορητή ή επιτραπέζια. To Ecclesia τα υποσκελίζει όλα. Έχω την εντύπωση ότι το Los 2 ελάχιστοι το παίξατε και οι περισσότεροι στηρίζετε την άποψή σας βασιζόμενοι στις κριτικές του κάθε δημοσιογράφου λες και είναι Ευαγγέλιο. Οι δημοσιογραφίσκοι του εξωτερικού (όχι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μαργαριτάρια ΝΑ) περισσότερο ψευτογκουρού είναι παρά ουσιαστικοί gamers που το βλέπουν μόνο ως μέσο για να βγάλουν το μηνιάτικό τους. Καθημερινά διαβάζω τις απόψεις τους από τα μεγάλα sites και αν τα συνδυάσω με τα comments που επι το πλείστον είναι για πειραγμένα μυαλά καταλαβαίνω γιατί αυτό το άθλημα έχει χάσει το νόημά του. Η αποβλάκωση και η παπαγαλία πάει σύννεφο. Pathetic απλά.

      Εν ολίγοις, τα Metroid Prime είναι παιχνιδάρες αλλά αν σκεφτώ το νέο Metroid (πως λέγεται Federation ή κάτι τέτοιο) μάλλον καλύτερη δουλειά θα έκανε η Mercurysteam παρά τα σχέδια που έχει η Nintendo για την σειρά.

    • LIONHEART
    • αντι να βγαζουν περισσοτερους τιτλους στο wii u (εστω και να μην φτανουν να γινουν επικά) τα απορρίπτουν κιολας , γιατι πιστευω οτι ο συγκεκρυμμενος τιτλος θα γινει ευχάριστη προσθήκη σε οτι format θα βγει.

    • dawnstar
    • Εμενα παλι τα lord of shadow δεν μου αρεσαν καθολου μα καθολου ειδικα το 2 ηταν απαραδεκτο και ναι τα castlevania του ps2 kai n64 ηταν χειροτερα αλλα το los 2 μεσα σε ενα μηνα πηγε στα 30 ευρω δεν ηταν τυχαιο τα καλα παιχνιδια δεν πεφτουν γρηγορα οι τιμες τους.

    • chris redfield
    • Μια χαρα εταιρια ειναι η mercury steam...εβγαλε 3 παιχνιδια που τιμουσαν το ονομα castlevania...
      Ζουμε σε μια εποχη που υμνουνται παιχνιδια οπως το god of war 3 και δεχονται ασχημες κριτηκες παιχνιδια οπως τα lords of shadow και darksiders...που αν εξαιρεσεις τα γραφικα του god of war αυτα που ανεφερα ειναι ενα σκαλι επανω σε gameplay απο το god of war...

      Οσο για καποιους που λενε οτι τα prime δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο απλα να τους πω οτι αν κατσουν και ψαξουνε exclusives την ps2 era και ps3 era με εξαιρεσεις τα shadow of colossus και το the last of us που ηταν αριστουργηματα δεν προκειται να βρουν παιχνιδια οπως τα prime...

      Επισης powerslave34 ειπες οτι σε κανενα prime δεν εβαλε το χερακι της η νιντεντο...
      Σε ολα τα prime producer ηταν ο Miyamoto και γενικα ολοι της νιντεντο...μουσικη ο yamamoto και τα υπολοιπα η retro...η νιντεντο δεν αφηνει κανενα παιχνιδι της χωρις επιβλεψη η συμμετοχη σε αυτο...

    • Tim of Heavens
    • chris reδfield να αγιάσει το στόμα σου. Πάλι καλά που υπάρχουν ακόμα gamers αυτές τις εποχές που δεν εντυπωσιάζονται από το περιτύλιγμα.

    • chris redfield
    • @blackmore μα το metroid prime 1 ηταν ουσιαστικα το super metorid σε 3d...και echoes ηταν ουσιαστικα ενα twilight princess αλλα σε metroid περιβαλλον...
      Προσωπικα τα metroid και τα zelda δεν μπορω να τα ξεχωρισω...ειναι ολα παιχνιδαρες...
      Το ocarina μπορει να ειναι το best game ever αλλα κακα τα ψεματα σημερα δεν παιζεται θα πονεσουν τα ματια σου ενω ενα wind waker παραδειγμα δεν γερναει ποτε...

    • powerslave34
    • Tim of Heavens έχω παίξει Castlevania στο Nintendo 64 & στο Super nes. Για την εποχή τους τα γραφικά τους ήτανε πολύ καλά και η δράση αρκετά το ίδιο συναρπαστική. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μπορεί η Mercurysteam να το κάνει τέλειο όπως έκανε η Retro Studios το Metroid από 16 bit σε 3d game. Θυμήσου απλά πως κατάντησε το Castlevania 2 η Mercurysteam. To πρώτο lord of shadow ήταν εντάξει αλλά όχι και το δεύτερο. Πολύ κακή εστίαση και zooming και από δράση μέτρια.
      Rabbit αν η Mercurysteam πάρει και δεν φανεί αντάξια να φτιάξει ένα καλό αντίστοιχο Metroid Prime τότε μην αρχίσετε να γκρινιάζετε πάλι όπως κάνανε οι περισσότεροι με το Metroid Other M. To Metroid prime federation δεν είναι επαρκές μετά από τόσα χρόνια για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κοινού.
      Δεν θα ήθελε κανείς να καταντήσουνε ένα νέο Metroid game σε στιλ Metroid Other M 2.
      chris redfield η Nintendo είχε εξαρχής αμφιβολίες για το αν κατά πόσο η Retro Studios θα κατάφερνε να έφερνε το Metroid στις τρεις διαστάσεις πράγμα το οποίο επίτευξε επιτυχώς. Καθοδήγηση από τον Miyamoto σίγουρα θα υπήρξε σε σενάριο και μουσική αλλά στο χειρισμό ούτε κατά διάνοια. Ο χειρισμός και προγραμματισμός γινότανε ανέκαθεν από την Retro Studios. Αν έχεις τα τεύχη του Gamepro & Games σε Ελληνικές εκδόσεις και διαβάσεις τα reviews θα καταλάβεις γιατί το λέω αυτό. Ο Miyamoto στην τριλογία των Metroid Primes θα έβαλε σίγουρα την αστείρευτη φαντασία και μεράκι που σίγουρα τον διακατέχει αναμφισβήτητα. Αν όντως όπως ισχυρίζεσαι ότι υπήρξε καθοδήγηση από τον Miyamoto τότε γιατί δεν πρόσθεσε και το speed booster & την spazer beam και άλλες κινήσεις από το super Metroid? Απλά η Nintendo έκρινε και αξιολόγησε το τελικό αποτέλεσμα και έτσι μετά βγάλανε και τις συνέχειες τις σειράς. Όσο για το Castlevania το 1 ήταν καλό αλλά το 2 όχι και τόσο. Παίξε το Castlevania στο Nintendo 64 και μετά κάθισε και σύγκρινε γραφικά-ποιότητα-μαγεία & εντυπωσιασμό.
      Όσο για τον αγαπητό blackmore ο οποίος υποστηρίζει αδιάλειπτα ότι τα Metroid Prime 2 & 3 δεν είχανε την επιτυχία του πρώτου Metroid Prime εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί του. Μπορεί το Metroid Prime 2 echoes & Prime 3 Corruption να μην διαθέτανε την φρεσκάδα ,την εμπειρία και την πρωτοτυπία που διέθετε το ένα, αλλά είχανε βελτιωθεί στα γραφικά σε κάποια θολούρες και κάποια ανεπαίσθητα pixels σε γωνίες, τα boss fight είχανε γίνει αρκετά έξυπνα & δύσκολα και τα περιβάλλοντα πιο μεγάλα για εξερεύνηση και δύσβατα σε κάποιους κόσμους. Η ποιότητα των Primes 2 & 3 δεν τα εμπόδισε σε τίποτα ώστε να παραμείνουν ακόμα και τώρα από τα αγαπημένα παιχνίδια για εκατομμύρια χρήστες ανά την υφήλιο. ¨Όλοι σας βεβαία ξεχνάτε κάτι σημαντικό ακόμα και το Super Metroid οφείλει την ύπαρξη του χάρη στο Metroid του Nes το κλασικό αθάνατο 8 bit το οποίο καμιά φορά το παίζω αυθεντικό με το κλασικό χειριστήριο του NES. Αν δεν είχε πετύχει & αγαπηθεί εμπορικά αυτό δεν θα υπήρχε συνέχεια για την σειρά.

    • powerslave34
    • Εν κατακλείδι όλες τις επιτυχίες των μεγάλων σειρών Mario – Zelda & Metroid τις χρωστάμε στο NES την κλασική αθάνατη κονσόλα-παιχνιδομηχανή που ακόμη την έχω σε άψογη κατάσταση και παίζω ακόμα έτσι για να θυμάμαι σαν παλιός gamer πως γαλουχήθηκα και μεγάλωσα και τις εμπειρίες έπαιζα με τις ατελείωτες ώρες gaming. Μερικοί από εσάς πιθανόν να μην έχουν ζήσει τέτοιες αξέχαστες εποχές, αλλά σίγουρα κάποιοι άλλοι (chris redfield!!) θα έχουν προλάβει να ζήσουν την μαγευτική εμπειρία της τότε εποχής.

    • dawnstar
    • Blackmore to destiny ειναι mmo τα mmo η τιμη πεφτει αμεσως μην τα μπερδευουμε το wow εβγαινε και μετα απο ενα μηνα ειχε μιση τιμη το ff realm reborn τα ιδια τα καλα παιχνιδια δεν πεφτει η τιμη τους γρηγορα το los 2 ηταν απαραδεχτο σε πολλα επιπεδα και για θυμησου τα τρεηλερ του παιχνιδιου πριν βγει που στα τρεηλερ ηταν λες και ηταν αλλο παιχνιδι τα review δεν με ενδιαφερουν ειδικα οταν εχω παιξει και εχω τερματισει το παιχνιδι.το los 2 μπορουσε να ειναι παιχνιδαρα αλλα το ελουσαν τωρα για τα metroid δεν μπορω να μιλησω γιατι εχω μεινει στo metroid του snes.

    • chris redfield
    • Βρε αδερφε powerslave34 τι οπως ισχυριζομαι εγω...ο miyamoto ηταν producer στο 1 και γενικα σε ολα τα prime producers ηταν απο την νιντεντο τι παραπανω θελεις να δεις δηλαδη για να καταλαβεις οτι εβαλαν το χερι τους...

      Τωρα στο επιχειρημα που λες
      "γιατί δεν πρόσθεσε και το speed booster & την spazer beam και άλλες κινήσεις από το super Metroid?"

      Πιστευω να καταλαβαινεις μετα απο μια 2η αναγωνση οτι δεν στεκει...δηλαδη αμα τα ειχε θα ηταν σημαδι οτι εβαλε το χερι της η nintendo...ασε που το metroid δεν ειναι του miyamoto αλλα του sakamoto κυριως...(μπλεξαμε με τους moto)

      H nintendo δεν αφηνει τιποτα να βγει παιχνιδι χωρις να εχει βαλει το χερι της...εχουν αυστηρο quality control...

    • powerslave34
    • chris redfield μην είσαι τόσο απόλυτος για τους χειρισμούς της σειράς. Έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά με τον χειρισμό το κατά πόσο ανακατεύτηκε ή όχι...... Σίγουρα θα τους υπέδειξε αρκετά πράγματα για τον χειρισμό.

      ¨Όσο για τους παραγωγούς της σειράς σε έπιασα αδιάβαστο.......
      O Shigeru Miyamoto ήταν στο πρώτο Metroid Prime, στο Metroid Prime 2 echoes o Kensuke Tanabe & στο Metroid Prime 3 Corruption o Kensuke Tanabe (πηγή wikipedia.org )

      Αυστηρό quality control μπορεί να έχουν αλλά για το τελικό αψεγάδιαστο τεχνικό αποτέλεσμα η Retros είχε τον τελευταίο λόγο και έλεγχο. Βλέπεις αυτοί σχεδιάσανε το παιχνίδι από την αρχή για να το κάνουνε 3d απλά εμπνευστήκαν από Super metroid & το κλασικό metroid του NES.

    • powerslave34
    • Ο Yoshio Sakamoto ήταν παραγωγός μόνο για το super metroid & όχι για την τριλογία των primes αν αναφέρεσαι όντως σε αυτόν.

    • chris redfield
    • Βρε powerslave τι αδιαβαστο με πιανεις...διαβαζεις τα ποστ?

      Σου γραφω στις 15:41 οτι producer ο miyamoto ηταν στο prime 1 και

      στις 16:04 μου γραφεις οτι με πιανεις αδιαβαστο και οτι ο miyamoto ηταν στο pirme producer...

      Δεν υποτιμω την δουλεια της retro απλα χωρις το χερι της νιντεντο τα prime σιγουρα δεν θα ειχαν αυτο το μαγικο συστατικο που μονο η νιντεντο βαζει...

    • powerslave34
    • Απλά όταν ανάφερες τον Yoshio Sakamoto στο psot στις 15:41 δεν διευκρίνισες ότι ήταν ο δημιουργός του super metroid. Έγραψες το 1 και μου άφησες την εντύπωση ότι αναφερόσουνα για το πρώτο Prime & όχι για το super metroid

      Μου άφησες την εντύπωση ότι ήταν creator & στα Primes.

      Τέλος πάντων λύθηκε το μπέρδεμα.....

      Δεν ανησυχώ για το χέρι της Nintendo ανησυχώ για κάτι άλλα studios (team ninja) που κατά καιρούς διαλύσανε κάποια ωραία seqeuls.......

    • 3nws1th5
    • Μια ζωή όλοι τα βάζουν με τη νιντεντο. Στο νιντεντο 64, όλοι έλεγαν η νιντεντο θα φτιάξει σε τρεις διαστάσεις το ζελντα, μετροιντ, Μάριο, κτλ. Και για όσους θυμούνται πριν βγουν τα παιχνίδια έκραζαν τη νιντεντο για την επικείμενη αποτυχημένη υλοποίηση. Φυσικά όταν βγήκαν τα παιχνίδια , όλοι την επαινούσαν...Στον κύβο, μια από τα ίδια, για το μετροιντ και για άλλες αποφάσεις της νιντεντο και τελικά πάλι όλα βγήκαν εξαιρετικά... Η σονυ έχει κάνει τα PS3 και ps4 remaster consoles και δεν κουνιέται φύλο και έχει πουλήσει και 25 εκατ. κονσόλες ps4. Θα εύχονταν οι κάτοχοι του ps4 να είχε το lineup του wiiu η κονσόλα τους...και βολεύονται με τα multi platform. Αλλά είπαμε για όλα φταίει η νιντεντο...Τελικά θα παραθέσω το γνωστό σλόγκαν , "κράζεις θαυμάζεις "...

    • powerslave34
    • 3nws1th5 η Nintendo έβγαζε ανέκαθεν τα μάτια μόνη της. Το Wii u κατάντησε όπως το Nintendo 64. To Wii u δεν έχει ούτε star fox, Metroid Prime, ούτε καινούριο Zelda. Τα περισσότερα παιχνίδια που βγάζει έχουν 3d περιβάλλον με 2d action scrolling platform. Μόνο το Gamecube & το Wii μπόρεσαν και πρόσφεραν τίτλους επαρκείς στο κοινό και με πραγματικούς 3d κόσμους. Όσο για την Sony για τα hd remake στα παιχνίδια μην ξεχνάς ότι η MS & Sony μέσα σε δύο χρόνια έχουν πάνω από 60 αποκλειστικούς τίτλους από third parties. To wii u όταν κυκλοφόρησε έλεγε ότι θα ήταν καλύτερο από ps3 & xbox 360 και τελικά δεν κατάφερε να αποδείξει του λόγου το αληθές. Το wii u μόνο το hd remake του wind waker έχει ενώ για το twilight princess σκέφτονται remake hd μόνο για το 3ds για το Wii u oύτε κουβέντα εννοείται……… Άραγε γιατί η Nintendo αγαπητέ 3nws1th5 βγάζει τα μάτια μόνη της;;;; Μήπως κράζετε από τους ανταγωνιστές της βλέποντας την αδράνεια της ειδικά όταν το καταναλωτικό κοινό δεν ικανοποιείται επαρκώς από τους καρτουνίστικους τίτλους το Wii u και γυρνάει στην εναλλακτική και σίγουρη λύση σε ps4 & xbox one; Αντί να βγάλουνε ένα twilight princess hd η κανένα τίτλο ανταγωνιστικό ώστε να μπορεί να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του gamepad κάθονται και αναρωτιόνται για την δεν πουλάει η κονσόλα όταν στην φετινή E 2015 το μηχάνημα το αφήσανε εντελώς ούτε καν με καινούριους τίτλους……. Το demo με την αράχνη μέσα στον ναό με το Zelda ακόμα αυτά τα γραφικά περιμένουμε να δούμε…… και άλλα παιχνίδια σαν και αυτό ώστε να χρησιμοποιήσει περίτρανα όπως υποστηρίζουν τις δυνατότητες του περίφημου gamepad…….
      Άρα πώς να μην το κράζουνε όταν δεν έχει κάτι για να το θαυμάσουνε;;;;;

    • 3nws1th5
    • Ναι σωστά,η σονυ έχει για να θαυμάσουνε άπειρα first party και φυσικά το last guardian που βγαίνει από το ps2 μέχρι σήμερα... Φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με wiiu , ειδάλλως θα γνώριζες τι ποιοτικά παιχνίδια έχουν βγει και αυτά που πρόκειται να βγουν.

*