Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo απολογείται για τη καθυστέρηση του TVii

Δημοσίευμα του Nintendo Life αναφέρει ότι η Nintendo με ανακοίνωσή της ζήτησε συγνώμη από τους fans της για την καθυστέρηση της διάθεσης των υπηρεσιών TVii στην Ευρώπη. «Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη που δεν ήμασταν σε θέση να φέρουμε την υπηρεσία TVii στην Ευρώπη το 2013, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Στο εγγύς μέλλον έρχονται περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικά με αυτή την υπηρεσία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιαπωνική εταιρεία.



Να υπενθυμίσουμε ότι η υπηρεσία Nintendo TVii είναι διαθέσιμη από το περασμένο έτος στη Βόρεια Αμερική και επιτρέπει στους κατόχους Wii U να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα. Επίσης, προσφέρονται πολλά social χαρακτηριστικά, όπως είναι το TVii Tag, με το οποίο μπορούν να αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες βλέποντας το ίδιο πρόγραμμα, ενώ τέλος υποστηρίζονται και οι εφαρμογές Hulu Plus και Netflix.

PS6: Πάνω από $1.000 το κόστος κατασκευής του σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*