Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo δεν ενδιαφέρεται να χτίσει δικό της Metaverse

*
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Nintendo ερωτήθηκε από επενδυτές σχετικά με τις απόψεις της στα δύο πιο ζεστά θέματα της βιομηχανίας: Τα NFT και το metaverse.

Δημοσιεύτηκε η απάντηση της Nintendo στα αγγλικά, η οποία φαίνεται να είναι ξεκάθαρη και πλήρης επί του θέματος.


Εν συντομία, μην περιμένετε metaverse από την Nintendo στο εγγύς μέλλον, εκτός αν θεωρείτε πως ο όρος "metaverse" είναι κάτι κοντινό στο Animal Crossing: New Horizons. Σχετικά με τα NFT, η εταιρεία δεν τοποθετήθηκε καθόλου. Ορίστε ένα μεταφρασμένο απόσπασμα απο τα λόγια του Shuntaru Furukawa:

"Το metaverse έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών εταιρειών ανά τον κόσμο και φαίνεται να έχει προοπτικές. Όταν επιχειρείται προσπάθεια επεξήγησης του όρου στα media, πολλοί φέρνουν ως παράδειγμα παιχνίδια όπως το Animal Crossing: New Horizons. Υπό αυτή την έννοια, το metaverse μας ενδιαφέρει και εμάς.

Παρόλα αυτά, την παρούσα στιγμή δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να προσδιορίσουμε τι είδους διασκέδαση και εκπλήξεις μπορούμε να προσφέρουμε στο κοινό μας μέσω ενός metaverse. Ως εταιρεία ψυχαγωγίας, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να δίνουμε έμφαση σε νέες εκπλήξεις και διασκέδαση με καινούργιο περιεχόμενο στους χρήστες μας. Ενδεχομένως να σκεφτούμε αν μπορούμε να βρούμε μια προσέγγιση για τη "Nintendo" στο metaverse που πολλοί άνθρωποι μπορούν να κατανοήσουν αμέσως, αλλά δεν πιστεύουμε πως βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση την παρούσα στιγμή. “

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός πως το Animal Crossing: New Horizons χρησιμοποιείται πλέον ως παράδειγμα metaverse. Ανεξάρτητα απο τη φήμη που έχει πάρει, ο τίτλος είναι σχετικά απλός, και αυτοχαρακτηρίζεται ως life simulation με online multiplayer και λίγη υποστήριξη για περιεχόμενο δημιουργημένο απο χρήστες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*