Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo κλείνει επισκευαστικά κέντρα στις ΗΠΑ λόγω κορονοϊού

*
Ο κορονοϊός «χτυπάει» και τη Nintendo, η οποία ανακοίνωσε πως έκλεισε τα επισκευαστικά της κέντρα στις ΗΠΑ. «Ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών και της Πολιτείας, τα επισκευαστικά μας κέντρα κλείνουν μέχρι νεοτέρας», αναφέρει η ανακοίνωση που κλείνει σημειώνοντας πως «απολογούμαστε για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Με το άνοιγμά τους, τα επισκευαστικά κέντρα θα εργαστούν για να σας εξυπηρετήσουν το συντομότερο δυνατόν». Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέλιξης, κάθε πακέτο που αποστέλλεται εκεί θα επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του, ενώ όσοι έχουν ήδη στείλει κάτι για επισκευή, απλά θα καθυστερήσουν να το πάρουν ξανά στα χέρια τους. Η Nintendo πάντως σημειώνει πως θα είναι πιο ευέλικτη στα της διάρκειας εγγύησης στις συσκευές της, υπολογίζοντας και τους χρόνους που δεν μπορούσε να γίνει η επισκευή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*