Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo παρουσιάζει το Garage mode του Labo

*
Πέρα από τα όσα έχουν παρουσιαστεί ως τώρα για το Nintendo Labo, φαίνεται ότι το επερχόμενο DIY πακέτο για το Switch παρέχει τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού των σχεδίων, επιτρέποντας στους παίκτες να φτιάχνουν τα δικά τους. Για παράδειγμα, εφόσον διαθέτετε τέσσερα Joy-Con μπορείτε να φτιάξετε ένα drum kit. Το εν λόγω mode ονομάζεται Garage και στο video που υπάρχει στο τέλος του παρόντος άρθρου, μπορείτε να δείτε αναλυτικά πως δουλεύει. Όλα στηρίζονται σε μια απλή διαδικασία εισόδου/ εξόδου δεδομένων, όπου μια ενέργεια, κίνηση ή σήμα από του χειριστηρίου μπορεί να αντιστοιχιστεί σε μια διαδικασία που έχει συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι με το κούνημα του Joy-Con να ξεκινάει μια διαδικασία μέτρησης και το αποτέλεσμα να είναι ο ήχος μια έκρηξης. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι η δυνατότητα διαφορετικού αποτελέσματος με βάση το input, που σημαίνει ότι θα μπορεί κάποιος να προγραμματίσει τα Joy-Con να συμπεριφέρονται λες και καποιος παίζει κιθάρα ή ακόμα και να προγραμματίσει ένα υπάρχον σχέδιο, όπως το καλάμι ψαρέματος, να ελέγχει κάποιο άλλο, όπως το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*