Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo πρόσθεσε άλλη μία συνδρομή στο Animal Crossing: Pocket Camp

*
Το Animal Crossing: Pocket Camp, δημοφιλές παιχνίδι της Nintendo για smartphones, έλαβε ένα μεγάλο update το οποίο προσθέτει πάρα πολλά χαρακτηριστικά για τους παίκτες. Επιπλέον, προσθέτει μια νέα συνδρομή.

Ο τίτλος διαθέτει ήδη δύο ξεχωριστές συνδρομές, το Happy Helper Plan με κόστος $2.99 ανα μήνα και το Furniture & Fashion Plan με κόστος $7,99 ανα μήνα. Στην νέα version 5.0 έρχεται να προστεθεί και το Merry Memories Plan με κόστος $0,99 ανα μήνα.


Η κάθε συνδρομή προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά στους παίκτες, πράγμα που σημαίνει πως όσοι θέλουν να λαμβάνουν τα μέγιστα απο το παιχνίδι πρέπει να πληρώσουν $11,97 ανα μήνα για να τα αποκτήσουν.

Στη version 5.0 προτέθηκε το Pocket Planner feature, το οποίο δίνει έναν planner στους παίκτες, ημερολόγιο για τα events του παιχνιδιού και ημερομηνίες κυκλοφορίας νέων αντικειμένων. Το Merry Memories Plan ξεκλειδώνει περισσότερες δραστηριότητες για τον Pocket Planner, όπως μαγαζί με αυτοκόλλητα και άλλα είδη διακόσμησης του προσωπικού σας organiser. Επιπλέον προσθέτει μετρητή βημάτων παρόμοιο με αυτόν του Pokemon GO και δίνει δώρα σε όσους ολοκληρώσουν milestones.

Τα άλλα δωρεάν χαρακτηριστικά της version 5.0 είναι η δυνατότητα να έχετε 16 ζωάκια στην κατασκήνωσή σας αντί για 8, ένα νέο widget για το smartphone το οποίο δείχνει μηνύματα απο άλλους villagers στην οθόνη σας και σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το παιχνίδι απο εκεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*