Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nvidia διπλασιάζει την τιμή συνδρομής του GeForce Now

*
Η Nvidia αποφάσισε να διπλασιάσει την τιμή της υπηρεσίας cloud streaming GeForce Now. Έτσι λοιπόν, μέσω ενός blog post ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο με τίτλο Priority, που κοστίζει $9,99 το μήνα ή $99,99 το έτος. Ως τώρα υπήρχαν δύο επιλογές για τους χρήστες του GeForce Now. Η πρώτη παρείχε δωρεάν πρόσβαση, με τον περιορισμό των ωριαίων sessions και η δεύτερη ήταν το Founders tier, με τιμή $4,99 το μήνα ή $24,99 για έξι μήνες και sessions έως το πολύ έξι ώρες.

Τουλάχιστο, τα περίπου 10 εκατομμύρια χρηστών που έχουν ήδη το πακέτο Founders, θα μπορέσουν να διατηρήσουν την ίδια χρέωση, μέσω του "Founders for Life", για όσο διάστημα ο λογαριασμός τους παραμένει ενεργός, δηλαδή δεν διακόπτεται η πληρωμή της συνδρομής τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*