Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Playground Games αναζητά περισσότερο προσωπικό για την ανάπτυξη του νέου Fable (trailer)

Η αποκάλυψη που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον στο Xbox Games Showcase του Ιουλίου ήταν αυτή της επιστροφής του Fable για το Xbox Series X και για PC. Παρόλα αυτά, πέραν του trailer που επιβεβαίωσε την επαναφορά της σειράς δε δόθηκε καμία παραπάνω πληροφορία.

Φαίνεται πως θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερα, καθώς το παιχνίδι φαίνεται να απέχει από το να είναι έτοιμο για κυκλοφορία. Η Playground Games συνεχίζει να αναζητά άτομα για να δουλέψουν πάνω στο νέο αυτό project. Ο senior game designer Hervé Gelngler πρόσφατα δημοσίευσε διάφορες αγγελίες για διαφορετικά πόστα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, συμπεριλαμβανομένης αυτής για Lead Scriptwriter.


Στην ιστοσελίδα της Playground υπάρχουν περισσότερες από 40 θέσεις διαθέσιμες, όπως lead audio engineer, lead AI engineer, lead game designer και animation director. Φαίνεται λοιπόν πως για την ώρα θα πρέπει να αρκεστούμε στο trailer που είδαμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*