Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Playism κλείνει 7 ζωής και ανακοινώνει παιχνίδια για PC και Switch

*
Η πλατφόρμα ψηφιακών διανομών Playism, έκλεισε 7 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει το γεγονός με την ανακοίνωση ισάριθμων τίτλων για PC και Switch. Πρώτο το La-Mulana 2, ένα εξαιρετικό δείγμα Metroidvania τίτλου και έπειτα΄από την επιτυχημένη καμπάνια χρηματοδότησής του στο Kickstarter, θα βρει τον δρόμο για Steam και Playism. Στη συνέχεια, υπάρχει το δημοφιλές JRPG τρόμου Angels of Death που θα κυκλοφορήσει για το Switch, ενώ αναμένεται και το ομώνυμο anime εντός του καλοκαιριού. Από την άλλη, οι κάτοχοι του PS Vita θα έχουν νέα ερεθίσματα για εφιάλτες, από το επερχόμενο horror game, NightCry.



Το Hakoniwa Explorer Plus είναι η αναβάθμιση του πρωτότυπου τίτλου, αφού αναπτύσσεται σε HSP Program και πρόκειται να διατεθεί ψηφιακά μέσω Steam και Playism. Επιπλέον, μία νέα arcade εμπειρία έρχεται να προστεθεί στην βιβλιοθήκη του Switch, με το Vertical Strike Endless Challenge. Το σύντομο αλλά έντονο ύφος του παιχνιδιού ταιριάζει απόλυτα με τη φορητότητα της κονσόλας. Ακολουθεί το Kero Bluster έρχεται στο Switch αυτό το καλοκαίρι και οι παίκτες θα κληθούν να καταπολεμήσουν μία ενδοεταιρική κρίση δυσλειτουργίας, στον ρόλο ενός βατράχου-υπαλλήλου. Τέλος, τέσσερις κοπέλες ενώνουν τις μαγικές τους δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίσουν αλλεπάλληλες επιθέσεις από ορδές εχθρών στο Croixleur Sigma, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το Switch μέσα στο καλοκαίρι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*