Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Polyphony Digital έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου Gran Turismo

*
Η Polyphony Digital συνεχίζει να εργάζεται εντατικά για την κυκλοφορία νέων updates για το Gran Turismo Sport, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για τον επόμενο τίτλο της σειράς.

Όπως δήλωσε στο GTPlanet ο δημιουργός της σειράς Gran Turismo, Kazunori Yamauchi, οι ομάδες ανάπτυξης της εταιρείας έχουν ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου παιχνιδιού. Αυτό θα συνδυάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των τίτλων Gran Turismo και σύμφωνα με τον Yamauchi θα πρόκειται για την απόλυτη εμπειρία.


Τέλος, η τεχνολογία VR δεν αφήνει καθόλου αδιάφορο τον Yamauchi και θεωρεί οτι με δεδομένη την αύξηση της δύναμης της GPU στην επόμενη κονσόλα της Sony και την εξέλιξη των σχετικών συσκευών, αυτό θα είναι ένα από τα επόμενα βήματα για το franchise. Όπως λέει, η τεχνολογία ταιριάζει απόλυτα με ένα παιχνίδι οδήγησης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*