Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Psyonix εξηγεί γιατί το Rocket League υποστηρίζει 120fps στο Xbox Series X αλλά όχι στο PS5

*
Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς συστημάτων είναι η υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης καρέ σε 120 fps για τις τηλεοράσεις λειτουργίας στα 120 Hz. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς που αποδίδουν 120fps στο Xbox Series X ενώ στο PlayStation 5 μένουν στα 60 fps. Δύο από τα πιο δημοφιλή παραδείγματα το Call of Duty: Warzone και το Rocket League.

Η Psyonix του Rocket League, μίλησε για αυτή της την απόφαση και αποκάλυψε ότι η μετατροπή στο Xbox Series X είναι απλή ενώ στο PlayStation 5 απαιτείται αρκετή δουλειά. "Η ενεργοποίηση των 120 Hz σε Xbox Series X|S επιτυγχάνεται με ένα μικρό patch, ενώ στο PS5 χρειάζεται ένα πλήρες native port, εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας του backwards compatibility στην κονσόλα", είπε η εταιρεία. Ενώ συνέχισε: "Δυστυχώς δεν ήταν δυνατό να το ενεργοποιήσουμε καθώς έχουμε εστιάσει κάπου αλλού αυτή τη στιγμή".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*