Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Question Games ετοιμάζει το νέο South Park videogame

*
Η Question Games ετοιμάζει το νέο South Park videogame που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Η ομάδα ανάπτυξης έχει έδρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και αποτελείται από πρώην στελέχη που έχουν δουλέψει σε AAA games, όπως τα Thief: Deadly Shadows, BioShock, BioShock 2, BioShock Infinite, Dishonored, South Park: The Stick of Truth και South Park: The Fractured But Whole. Η εξέλιξη αυτή αποκαλύπτεται από νέα αγγελία εργασίας που έχει ανέβει στο site της εταιρείας και στα South Park Digital Studios, καθώς αναζητάται lead level designer για να αναλάβει το project που θα χρησιμοποιεί και την Unreal Engine. Η αγγελία αναφέρει πως απαιτείται εμπειρία σε multiplayer level design. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε νεότερα για το project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*